Lamper og lanterner til haven og terrassen

Havelamper og lanterner er en af favoritterne til at skabe en hyggelig, stemningsfyldt belysning på terrassen på sene sommeraftener. Udendørslamper, solcellelamper, bordlamper, lanterner og lyskæder er bare nogle af de muligheder, du har inden for udendørs belysning. Det kan være både til hverdag og fest. Du kan eksempelvis pynte med en lanterne med levende lys ved din hoveddør, eller hænge lanterner og LED lamper med hank op i træerne i haven. JYSK har lamper og lanterner for enhver smag i små og store størrelser og forskellige materialer som bambus, pil, hårdttræ, metal eller glas. Gå på opdagelse i vores udvalg, og find et godt tilbud. 

23 produkter
  23 produkter

  Have - Lamper og lanterner

  Et godt tilbud
  Et godt tilbud
  Lanterne MUSVIT Ø34xH40 brun
  150,-/stk.
  299,- /stk.
  Spar 50%
  Kun i butik
  Lanterne BROMS B20/26xH24/32 2stk/sæt
  150,-/sæt
  369,- /sæt
  Spar 59%
  Så længe lager haves
  Kun i butik

  Skab en hyggelig belysning med udendørs lamper

  Når vi tilbringer meget tid udendørs i sommermånederne, giver det god mening at bruge tid og penge på at skabe en dejlig atmosfære og forlænge aftenerne i de fri. Det kan du gøre nemt og billigt med lamper og lanterner fra JYSK.

  Vælg mellem:

  • Lanterner
  • Batterilamper
  • LED lamper

  Hvis der er dele af din terrasse eller altan du bedst kan lide, kan du med fordel fremhæve området med dekorative lys. Sæt eksempelvis små lanterner på bordet som pynt, når I spiser. Placer de store lamper på jorden i forskellige hjørner, så de tilsammen skaber et uderum - evt. sammen med havekrukker og planter, så de bliver lyst op. Du kan også ramme terrassen ind med lyskæder - hæng dem i træerne eller i tagrenden. Det vil især skabe en flot og varm stemning til havefest.

  Se også vores udvalg af lanterner til indendørs brug