Lamper og lanterner skaber stemning i haven

Havelamper og lanterners lette belysning er en af favoritterne til at skabe en hyggelig stemning på terrassen på sene sommeraftener. Udendørslamper, solcellelamper, bordlamper, batterilamper, lanterner og lyskæder er bare nogle af de muligheder, du har inden for udendørs belysning til både hverdag og fest. Du kan eksempelvis pynte med en lanterne med levende lys ved din hoveddør, hænge lyskæder op i træerne i haven eller dekorere bordet og terrassen med flotte udendørs batterilamper. JYSK har lamper og lanterner for enhver smag i små og store størrelser og forskellige materialer som bambus, pil, hårdttræ, metal eller glas. Gå på opdagelse i vores udvalg i JYSK, og find et godt tilbud. 

22 produkter
  22 produkter

  Skab en hyggelig belysning med udendørs lamper

  Når vi tilbringer meget tid udendørs i sommermånederne, giver det god mening at skabe en dejlig atmosfære og mulighed for at forlænge aftenerne i de fri. Det kan du gøre nemt og billigt med lamper og lanterner fra JYSK.

  Vælg mellem:

  • Lanterner, som kan bruges med enten levende stearinlys eller bloklys, eller med LED-lys med fjernbetjening eller timer
  • Batterilamper, som alle kommer med LED-pære. Flere af disse har timer-funktion
  • Lyskæder, som alle er med LED-pærer, og kommer i versioner med batteri eller strømstik, så du kan finde én til præcis dit behov

  Hvis der er dele af din terrasse eller altan du bedst kan lide, kan du med fordel fremhæve området med dekorative lys. Sæt eksempelvis små lanterner på bordet som pynt, når I spiser. Placer de store lamper på jorden i forskellige hjørner, så de tilsammen skaber et uderum - evt. sammen med havekrukker og planter, så de bliver lyst op. Du kan også ramme terrassen ind med lyskæder - hæng dem i træerne eller i tagrenden. Det vil især skabe en flot og varm stemning til havefest.

  Se også vores udvalg af lanterner til indendørs brug.