Tæpper til udendørs og indendørs brug

Udendørs tæpper skaber en god og hyggelig atmosfære på terrassen eller altanen, og det er blødt og lunt for fødderne at træde på. Brug et udetæppe til at indrette dit udeområde. Indram dine havemøbler i et miljø med et tæppe, eller brug det ved terrassedøren til at tage mod skidt og snavs. JYSKs sortiment af inde/udetæpper kan bruges både indendørs og udendørs, og er derfor nemme at rengøre. Uanset om tæppet skal passe til hus eller lejlighed, en stor stue, mellem terrasse eller lille altan, finder du den størrelse der matcher dine behov. Vælg imellem grå, beige og sort, ensfarvet eller med striber og mønster.

Udetæpper til altan, have, camping eller sommerhus

Vis din personlige stil frem og flyt interiør fra stuen ud på altanen eller terrassen med et udetæppe og andre boligtekstiler. Generelt skaber det en hyggelig stemning at dekorere og indrette dit udendørs miljø i sommermånederne - uanset om det er ude eller hjemme. Tilbringer du tiden med camping, er et udendørs tæppe perfekt til forteltet til campingvognen eller som komfortabelt picnictæppe. Vores udendørs tæpper er desuden ideelle at have i sommerhuset, hvor der kommer mange gæster, da tæpperne er praktiske, slidstærke og nemme at rengøre. Årsagen hertil er materialet. JYSKs tæpper er fremstillet af syntetisk materiale eller af genanvendeligt plastik, som er et mere miljøvenligt alternativ. 

OPBEVARING 
Bemærk at nogle af vores inde/udetæpper ikke er frostsikre, og tåler dermed ikke at ligge ude i vintermånederne. Et godt tip er at opbevare dem i en hyndeboks sammen med havehynderne.