Superdage - Spar op til 60%

Opbevaringsbokse i flet træ og træ

Guide: Vælg den rigtige hyndeboks

Hvor opbevarer du dine havehynder, udendørs lanterner og havelegesager, når du ikke bruger dem? En hyndeboks er en god løsning til dine opbevaringsbehov, men hvordan vælger du den rigtige? Der er en række ting, du skal overveje:

  • Hvad og hvor meget skal der være plads til?
  • Skal hyndeboksen kunne flyttes rundt?
  • Hvor meget plads har du til hyndeboksen på din terrasse eller altan?
  • Skal hyndeboksen stå beskyttet mod regn og kulde, eller skal den være frostsikker og vandtæt?

Nogle ting er bare nyttige, mens andre er helt nødvendige. I dette blogindlæg guider vi dig gennem nogle af de valg, du skal tage inden du køber.

Hyndeboks med siddeplads til små terrasser og altaner

Hvis du har begrænset plads til rådighed på din terrasse eller altan, er det en god ide at finde møbler, der tjener flere formål. Nogle hyndebokse er konstrueret til at bære vægten af ​​en eller flere personer, så de kan fungere som både opbevaring og siddeplads. Dette er tilfældet med KARLBY. Den kan flyttes rundt, fordi den har håndtag, så du kan trække den hen til havebordet, hvis du har flere gæster, end du har havestole.

KARLBY er nærmere en havebænk end en hyndeboks, men du kan både opbevare dine havehynder i den og bruge den til siddeplads. Den kommer med en pude, så du og dine gæster kan sidde godt. KARLBY er FSC®-certificeret (FSC® N001715) og det rigtige valg for dig, hvis du elsker træ og holder af naturen.

Havebænk med opbevaring i træ på en terrasse med krukke og lanterne
Opbevaringsboks KARLBY B128xH43xD42 hårdttræ
1250,-/stk.
2299,- /stk.
Spar 46%
Så længe lager haves
Kun i butik


Se også vores guide til at vælge den rigtige haveparasol

Stor hyndeboks med masser af plads

Hvis du vil opbevare både havehynder, lanterner og muligvis et par haveredskaber i hyndeboksen, skal du kigge efter en, der kan indeholde 700 liter eller mere.

BERGEN hyndeboks er bred og lang nok til at du har plads til hynder til solsenge, som ikke har godt af at blive foldet sammen. 

Store hyndeboks med plads til havehynder


Et andet godt bud er TAMBOHUSE. Den har et hydraulisk låg, der åbner og lukker stille og forsigtigt. Den matcher TAMBOHUSE loungesættet og fås i grå og natur, så du kan skabe et ensartet look på din terrasse.

Stor hyndeboks på en træterrasse
Hyndeboks TAMBOHUSE B150xH91xD77 natur
3000,-/stk.
4499,- /stk.
Spar 33%
Så længe lager haves
Kun online

Hyndebokse der kan flyttes rundt

Har du nogle gange brug for at flytte rundt på havemøblerne på terrassen? Så vil en hyndeboks med håndtag gøre dit liv lettere. BISNAP er en lille og let hyndeboks, der let kan flyttes rundt. Den er lavet af UV-beskyttet plast og er både frost- og vandtæt.

Sort hyndeboks med åbent låg på en terrasse


YDERUP er lidt større end BISNAP og har plads til flere ting. Det er også lidt tungere, men er udstyret med hjul for at gøre den endnu mere manøvredygtig. Den fås i natur og sort og tilføjer et stilfuldt touch til din terrasse eller altan.

Hyndeboks med håndtag og hjul på en solrig terrasse

 

Udforsk mere

Hængekøjen: Et udendørs midtpunkt

Opgrader dit udendørsområde med en pavillon

Tips og idéer til hensynsfuld havebelysning

I rampelyset: UGILT-kollektionen