Markise til terrassen

En markise er den perfekte løsning til at opnå solafskærmning, læ og et fantastisk overdækket uderum til dine havemøbler eller dit loungesæt. Vi tilbyder, i samarbejde med DEBEL og Dansk Markiseservice, markiser på special- og standardmål samt med både manuel- og elektrisk styring.

Book markisebus

Er du er i tvivl om hvilken markise, der passer bedst til netop din terrasse eller altan? Ønsker du at købe en markise på specialmål, eller har du spørgsmål til hvordan, markisen monteres korrekt på væggen? Så book en markisebus og få besøg af en erfaren markisekonsulent.

Markisebussen tilbyder:

  • Opmåling og rådgivning af markisetype, farve og størrelse
  • Vurdering af underlag og monteringsmuligheder
  • Bestilling af markise, tilbehør og montering, hvis dette ønskes (tilkøb)

Køb en markise på standardmål

Hos JYSK tilbyder vi lækre markiser på standardmål. Markiserne er med motor, og kan styres med fjernbetjening. Det er desuden muligt at montere markisen med sol- og vindsensor. Sensoren registrerer vejret, så markisen automatisk ruller ud ved solskin og ind igen ved blæst.

Se markiser på standardmål

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten eller funktionalitet af markiserne i vores standard sortiment. Alle markiserne er hellukkede, fås i flere farver og i størrelser, der passer til de fleste terrasser. Ud over at få en motoriseret, væghængt markise, i et flot og moderne design, kan du, når mørket falder på, nyde godt af det justerbare LED-lys i forbommen, som forlænger de hyggelige stunder på terrassen.

1 vare
    1 vare