Et cafesæt er de perfekte altanmøbler

Et cafésæt bestående af et cafébord med 2 caféstole, er ideelt som havemøbler til altanen eller en lille terrasse, og passer ind i alle havens små kroge. Samtidig er et cafesæt nemt at flytte, så du på alle tider af døgnet kan udnytte havens sol- og skyggesteder. Et lille og foldbart cafesæt er også det optimale valg, når du vil have mest muligt ud af din altan. Du finder cafesæt i stål, aluminium, flet af polyrattan, plastik, kunsttræ og FSC®-certificeret hårdttræ. Farverne på vores cafésæt dækker sort, grå, natur og beige.

Gå på opdagelse i vores sortiment, og køb dit nye cafésæt hos JYSK. Her finder du altid et godt tilbud. 

Cafesæt i mange design til gode priser

I JYSK finder du et bredt udvalg af cafesæt i forskellige design, farver, kvaliteter og materialer. Uanset om du er til et elegant sort udtryk eller til moderne pangfarver, så finder du cafesættet hos os. Med alt lige fra klassiske cafesæt, over luksuriøse cafésæt i kurveflet af polyrattan, til stilrene, vedligeholdelsesfri sæt i aluminium og kunsttræ har vi hos JYSK noget for enhver smag. De fleste stole kan enten stables eller klappes sammen, så fylder de næsten ingenting, når du ikke bruger dem. 

Giv din altan et personligt præg

Dine altanmøbler udgør selvfølgelig kun en lille del af indretningen på altanen. Hos JYSK finder du et stort udvalg af varer til at dekorere din altan efter din personlige smag. Ved at bruge havehynder kan du tilføje lidt farve efter din præference, og med havekrukker og planter kan du trække naturen ind på din altan. Se også vores parasoller, hvor du bl.a. finder en altanparasol og altanparasolfod, som er skabt til lige netop altanen. Tilfør hygge om aftenen med lamper og lanterner eller solcellelamper.