Havemøbelsæt til de hyggelige timer i haven

Et flot havemøbelsæt er uundværligt i en have. Sommeren tilbringes for manges vedkommende udendørs, og de lange aftener nydes med lækker mad på altanen eller terrassen. Haveborde og havestole kan sammesættes og opstilles præcis som du ønsker, men her på siden finder du vores bud på nogle flotte match – til nogle ekstra gode priser.

Et havemøbelsæt består af havebord og stole, og du kan købe et cafesæt eller barsæt, hvor der medfølger 2 stole, som passer perfekt til en altan eller en mindre morgenterrasse, eller et sæt med større havebord og 4 stole som er ideelt til en større terrasse. Nogle af sættene kommer med et ekstralangt bord med udtræk, så du kan få plads til op til 10 personer omkring bordet. Alle havestole, der indgår i sættene, kan også købes separat, så du kan supplere til det antal du ønsker.

42 produkter
  42 produkter

  Stort udvalg af havemøbler hos JYSK

  Hos JYSK har vi et stort udvalg af havemøbler til enhver smag, uanset om du foretrækker vedligeholdelsesfrie møbler eller det varme look, som træmøbler kan give. Overvej også om du ønsker et rundt havebord eller et firkantet havebord. Hvis du foretrækker at have god plads til gæster, kan det være en fordel at vælge et udtræksbord som kommer med tillægsplader til.

  Hvis du har god plads på terrassen, kan du kopiere stuens interiør, og indrette terrassen med et havemøbelsæt til spisning og andet praktisk, mens du bagefter kan slappe af i et blødt og behageligt loungesæt.

  For ekstra komfort i din havestol anbefaler vi at købe havehynder der passer til dine stole. Se JYSKs udvalg af havehynder

  Læs vores guide til valg af havemøbler.

  Havemøbelsæt i mange flotte materialer

  JYSKs havemøbler er lavet i gode materialer, som f.eks. massivt, FSC-certificeret træ, flot vedligeholdelsefrit kunsttræ, polyrattan eller aluminium/stål. Vores møbler kommer i farver som natur, grå og sort. 

  Uanset hvilken type havemøbler du mangler, så kan du købe det her – vi har altid et godt tilbud. Vi har havemøbelsæt i mange forskellige materialer.

  Massivt træ

  Foretrækker du et klassisk havemøbelsæt af træ, følger der en smule vedligeholdelse med for at opretholde den unikke varme glød, som velplejet træ har. Du kan også opnå det rustikke look i form af patina, som træet vil få med tiden, hvis du undgår at oliere det. Ulempen herved kan dog være, at du risikerer at møblerne udtørrer og revner. Kom let og hurtigt i gang ved at følge vores simple tips til vedligeholdelse. Alle vores havemøbler i træ er FSC-certificeret.

  Læs også hvordan du gør dine træhavemøbler klar til vinteren.

  Aluminium/stål

  Havemøbler i aluminium / galvaniseret stål er holdbare, har et tidløst udseende og kræver et minimum af vedligeholdelse, da de er vejrbestandige. Aluminium og stål er begge rustfrie materialer, så du kan roligt lade dem stå ude hele vinteren.

  Flet

  Havemøbler i flet kaldes også polyrattan eller rattan. Der er forskel på rattan og polyrattan. Hvor polyrattan er et kunstigt materiale lavet af syntetiske fibre, er rattan et naturligt materiale fra tropiske træer og planter. Begge materialer er modstandsdygtig over for både vejret og almindelig slitage, og derfor lette at vedligeholde. Ovenikøbet kan du købe dem til en overkommelig pris, og have dem i mange år.

  Kunsttræ

  Kunsttræ kaldes også artwood, nonwood og polyrattan. Det ligner rigtigt træ, men er meget lettere. Mange af vores havemøbler er vedligeholdelsesfrie, for eksempel vores havemøbler i kunsttræ. De er ikke modtagelige over for fugt og mug, og kræver blot vask med vand og sæbe for at gøre dem sommerklar.

  Rengøringstips - fjern alger på dine havemøbler

  Er dine havemøbler ramt af alger?
  De grønne plamager er grimme, og indbyder ikke til at sætte sig til rette i havemøblerne.

  Der er forskellige måder at tilgå algebehandling:

  • Hård børste og vand
  • Husholdningseddike
  • Algemiddel

  Algebehandlingen er den samme uanset hvilket materiale dine havemøbler er fremstillet af.

  Læs en mere uddybende guide her.