Havemøbelsæt til de hyggelige timer i haven

Et flot havemøbelsæt er uundværligt i en have. Sommeren nydes udendørs, og de lange aftener nydes med lækker mad på altanen eller terrassen. Haveborde og havestole kan sammesættes og opstilles præcis som du ønsker. Vælg mellem alt fra et 2-personers cafesæt, der passer perfekt til din altan i lejligheden, til et ekstralangt bord med udtræk, og plads til op til 10 personer på den store terrasse. JYSKs havemøbler er lavet i gode materialer, som f.eks. massivt, FSC-certificeret træ, flot vedligeholdelsefrit kunsttræ, polyrattan eller aluminium/stål. Vores møbler kommer i farver som natur, grå og sort. 
For ekstra komfort i din havestol anbefaler vi at købe en havehynde der passer til stolen. Se JYSKs udvalg af havehynder

Læs vores guide til valg af havemøbler.

  Havemøbelsæt - Kunsttræ

  MADERUP L205 grå + 4 UGLEV grå
  4299,-/sæt
  4895,- /sæt
  Spar 12%
  Kun online
  RANGSTRUP Ø130 sort + 4 FASTRUP sort
  3999,-/sæt
  4795,- /sæt
  Spar 17%
  Kun online
  DAGSVAD L190 natur + 4 ILDERHUSE sort
  3999,-/sæt
  4795,- /sæt
  Spar 17%
  Kun online
  DAGSVAD L190 + 2 DAGSVAD natur/sort
  3999,-/sæt
  4797,- /sæt
  Spar 17%
  Kun online
  FAUSING L220 natur + 4 ILDERHUSE sort
  4499,-/sæt
  5895,- /sæt
  Spar 24%
  Kun online
  HOBURGEN L205/275 grå + 4 MYSEN grå
  5999,-/sæt
  7095,- /sæt
  Spar 15%
  Kun online

  Havemøbelsæt - Massivt træ

  YTTRUP L210/300 træ + 4 VAXHOLM træ
  5499,-/sæt
  6495,- /sæt
  Spar 15%
  Kun online
  VESTERHAVET L150 + 4 NABE sort
  4999,-/sæt
  5695,- /sæt
  Spar 12%
  Kun online
  EBBESKOV L196 teak + 4 SADBJERG sort
  7999,-/sæt
  9095,- /sæt
  Spar 12%
  Kun online
  BARSMARK L210 + 4 BRAVA grå
  7999,-/sæt
  8995,- /sæt
  Spar 11%
  Kun online
  BARSMARK L210 teak + 4 GAMMELBY grå
  8499,-/sæt
  9795,- /sæt
  Spar 13%
  Kun online

  Stort udvalg af havemøbler hos JYSK

  Hos JYSK har vi et stort udvalg af havemøbler for enhver smag, uanset om du foretrækker vedligeholdelsesfrie møbler eller det rustikke look, som træmøbler kan give. Overvej også om dit havebord skal være rundt, firkantet eller ovalt. Hvis du foretrækker at have god plads til gæster, kan det være en fordel at vælge et bord med udtræk og tillægsplade.

  Hvis du har god plads på terrassen, kan du kopiere stuens interiør, og indrette terrassen med et havemøbelsæt til spisning og andet praktisk, mens du bagefter kan slappe af i et blødt og behageligt loungesæt.

  Havemøbelsæt i mange flotte materialer

  Uanset hvilken type havemøbler du mangler, så kan du købe det hos JYSK - og vi har altid et godt tilbud. Vi har havemøbelsæt i mange forskellige materialer:

  Træ:

  Foretrækker du et klassisk havemøbelsæt af træ, følger der en smule vedligeholdelse med, hvis ikke du går efter et rustikt look, som det vil få med tiden. Ulempen herved kan dog være, at du risikerer at møblerne udtørrer og revner. Kom let og hurtigt i gang ved at følge vores simple tips til vedligeholdelse. Alle vores havemøbler i træ er FSC-certificeret.

  Læs også hvordan du gør dine træhavemøbler klar til vinteren.

  Aluminium/stål:

  Havemøbler i aluminium/stål er holdbare, har et tidløst udseende og kræver et minimum af vedligeholdelse, da de er vejrbestandige. Aluminium er et rustfrit materiale, så du kan roligt lade dem stå ude hele vinteren.

  Flet:

  Havemøbler i flet kaldes også polyrattan eller rattan. Der er forskel på rattan og polyrattan. Hvor polyrattan er et kunstigt materiale lavet af syntetiske fibre, er rattan et naturligt materiale fra tropiske træer og planter. Begge materialer er modstandsdygtig over for både vejret og almindelig slitage, og derfor lette at vedligeholde. Ovenikøbet kan du købe dem til en overkommelig pris, og have dem i mange år.

  Kunsttræ:

  Kunsttræ kaldes også artwood, nonwood og polyrattan. Det ligner rigtigt træ, men er meget lettere. Mange af vores havemøbler er vedligeholdelsesfrie, for eksempel vores havemøbler i kunsttræ. De er ikke modtagelige over for fugt og mug, og kræver blot vask med vand og sæbe for at gøre dem sommerklar.

  Rengøringstips - fjern alger på dine havemøbler

  Er dine havemøbler ramt af alger?
  De grønne plamager er grimme, og indbyder ikke til at sætte sig til rette i havemøblerne.

  Der er forskellige måder at tilgå algebehandling:

  • Hård børste og vand
  • Husholdningseddike
  • Algemiddel

  Algebehandlingen er den samme uanset hvilket materiale dine havemøbler er fremstillet af.

  Læs en mere uddybende guide her.