Loungesæt fra JYSK i god kvalitet

Lounge havemøbler er meget moderne og et oplagt valg, hvis du vil skabe en stilfuld ramme for udendørs afslapning og hygge i løbet af de lune sommeraftener. Hos JYSK har vi et stort sortiment af loungesæt til enhver terrasse og for enhver pengepung. Du finder et bredt udvalg af flotte havemøbelsæt for 2, loungesæt med chaiselong og stole, eller store loungesofaer med plads op til 6 personer. Alt sammen i forskellige farver, størrelser og materialer. Der medfølger hynder til vores loungesæt.

Der er flere ting du skal overveje, når du køber nye havemøbler. Læs mere her

23 products
  23 products

  Have - Loungesæt

  Udendørs luksusafslapning

  Sommer er lig med afslapning og lange dage i det fri, så hvorfor ikke tage stuens komfort med ud i haven i form af et behageligt loungesæt?
  Ordet lounge betyder et sted man læner sig tilbage og slapper af. Og det er netop hvad loungesæt fra JYSK er designet til. Brug det til at smække benene op efter en lang dag på arbejde, eller som anledning til at invitere venner over til en uformel aften med kaffe eller drinks.

  Læs mere om hvordan du skaber udendørs luksus med et loungesæt

  Hvilken type loungesæt skal jeg vælge?

  Det afgørende for at vælge de rigtige loungehavemøbler er størrelsen, placeringen på terrassen og antallet af siddepladser, og der er mange forskellige modeller at vælge i mellem:

  • 2-personers sæt med et bord og to stole
  • 4, 5 og 6-personers loungesæt med sofa, sofabord og lænestole eller positionsstole
  • Sofasæt med to sofaer og sofabord
  • 5-personers hjørnesofa med sofabord
  • Sofa med chaiselong og bord
  • Sækkestole og et sidebord

  Afhængigt af størrelsen på din terrasse, kan du indrette den med en praktisk spiseplads og et hyggeligt loungeområde. Hvis ikke du har plads til begge dele, kan du med fordel vælge et klassisk og rummeligt loungesæt bestående af loungestol, loungesofa og loungebord, hvor bordet kan justeres i højden – på den måde kan det tilpasses efter om det er spisetid eller hyggetid. 

  Hvis du vælger et loungesæt med flere moduler, kan det give mere fleksibilitet i forhold til placering og indretning på terrassen, da det kan placeres som man har lyst.

  Du kan skabe ekstra hyggelig stemning ved at bruge vores gas bålfad som et alternativt loungebord.

  Loungesæt i mange materialer

  Et loungesæt består af store møbler, og står ofte ude året rundt, med mindre du har god plads til at opbevare det tørt og lunt om vinteren. Derfor skal man overveje hvilket materiale man vælger sine loungemøbler i. Hos JYSK har vi forskellige materialer at vælge i mellem:

  • Polyrattan / flet – solidt, kunstigt materiale der er næsten vedligeholdelsesfrit. Kræver blot rengøring med vand og sæbe, eller du kan støvsuge det
  • Kunsttræ – vejrbestandigt og kan stå ude året rundt
  • Aluminium – rustfrit materiale. Der skal meget til før det ruster, dog bør du passe på det alligevel
  • Plastik / Polypropylen – kan stå ude hele året og kræver ikke andet end en våd klud ind i mellem
  • Hårdttræ - havemøbler i træ kræver årlig vedligeholdelse med olie for at beholde det flotte udseende og samtidig undgå at træet tørrer ud og revner.

  Alt efter hvilket materiale du vælger, fås JYSKs loungemøbler i sort, grå og natur. Glem ikke at købe nye, bløde havehynder til dine havemøbler for at opnå den bedste siddekomfort. Hvis du gerne vil passe på dine hynder, kan du med fordel investere i en hyndeboks.

  Havehynder til al slags vejr

  Forestil dig, at du ikke behøver pakke dine loungehynder væk, hver gang du er færdig med at bruge dem. Det er nu muligt med vores nye type "all weather" sækkestol og loungesofa, hvor hynderne er fastgjort som i en almindelig sofa, så det ikke er nødvendigt at fjerne dem, hvis det bliver regnvejr. Hynderne har hurtigttørrende skum og betrækket er vandafvisende og tørrer hurtigt. Derudover er betrækket UV beskyttet, så farven falmer ikke i solen. Dermed kan du lade sofaen og hynderne være ude året rundt. 

  I vores sortiment finder du desuden loungesæt med løse "quick dry" hynder med en vandafvisende overflade, som forhindrer vand i at trække ind i hynden, og de tørrer hurtigt efter regn. Det anbefales at denne type loungehynder opbevares indenfor eller i en hyndeboks om vinteren.