Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Stort udvalg af haveborde

Haveborde til enhver smag

Når det er sommer, indtager vi haven og bruger den som en ekstra dagligstue. Findes der noget bedre end at sidde ude at spise en lun sommeraften? Når familien samles om et udendørs måltid, er havebordet et helt centralt møbel. Hos JYSK har vi haveborde i mange forskellige størrelser og design. Vi har både runde og firkantede borde, og du finder helt sikkert et, der passer til din terrasse. 

Hos JYSK finder du haveborde i rigtig mange forskellige materialer, såsom hårdttræ, kunsttræ, metal, glas, fibersten og plast.

Når du vælger materiale, skal du overveje, om du ønsker et havebord i et vedligeholdelsesfrit materiale, såsom plast, kunsttræ eller fibersten, eller om du ønsker klassiske havemøbler i træ, der kræver en smule vedligeholdelse. Følger du JYSKs simple råd, er du dog hurtigt godt i gang og er sikker på, at dine havemøbler i træ forbliver smukke. Læs, hvordan du plejer dine havemøbler.  

Når du køber havebord, er det vigtigt at vælge et, der passer til dine havestole både i højden og bredden samt i udseende. Ønsker du også at købe nye havestole, har vi naturligvis et stort udvalg.  

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.