Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
PADHOLM havebord i lakeret hårdttræ
Havebord ORTEN i beige kunsttræ, stål og aluminium
Grå EDDERUP havebord i kunsttræ

Haveborde til enhver smag

Om sommeren indtager vi haven og bruger den som en ekstra dagligstue. Findes der noget bedre end at sidde ude at spise en lun sommeraften? Når familien samles om et udendørs måltid, er havebordet et helt centralt møbel. Hos JYSK har vi haveborde i mange forskellige størrelser og design. 

Haveborde - Kunsttræ

 
Bord EDDERUP B92xL150 grå
 
Bord STRIB B84xL150cm sort
 
Bord STRIB Ø120 grå
Bord STRIB Ø120 grå
 
Bord SANDBAKKE 90x165cm grå
Bord SANDBAKKE 90x165cm grå
 
Bord JEJSING B95xL200/300cm sort
Bord JEJSING B95xL200/300cm sort

Haveborde - Cafeborde

Haveborde - Massivt træ

Haveborde - Metal

Haveborde - Plast

Billige haveborde til enhver smag

Hos JYSK finder du haveborde i mange forskellige materialer, såsom hårdttræ, kunsttræ, metal, glas, fibersten og plast. Vi har både runde og firkantede haveborde, og du finder helt sikkert et, der passer til din terrasse.

Når du vælger materiale, skal du overveje, om du ønsker et havebord i et vedligeholdelsesfrit materiale, såsom plast, kunsttræ eller fibersten, eller om du ønsker klassiske havemøbler i træ, der kræver en smule vedligeholdelse. Følger du JYSKs simple råd, er du dog hurtigt godt i gang og er sikker på, at dine havemøbler i træ forbliver smukke. Læs, hvordan du plejer dine havemøbler.  

Når du køber havebord, er det vigtigt at vælge et, der passer til dine havestole både i højden og bredden samt i udseende. Ønsker du også at købe nye havestole, har vi naturligvis et stort udvalg.  

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.