Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
PADHOLM havebord i lakeret hårdttræ
Havebord ORTEN i beige kunsttræ, stål og aluminium
YSTAD havebord  i stål og fibercement

Haveborde til enhver smag

Om sommeren indtager vi haven og bruger den som en ekstra dagligstue. Findes der noget bedre end at sidde ude at spise på en lun sommeraften? Når familien samles om et udendørs måltid, er havebordet et helt centralt møbel. Hos JYSK har vi haveborde i mange forskellige størrelser og design. 

Haveborde - Cafeborde

 
Cafebord NABBEN Ø70 grå

Haveborde - Camping

Haveborde - Kunsttræ

 
Bord MADERUP B90xL150 sort
 
Bord MADERUP B90xL205 sort
 
Bord STRIB B84xL150 sort
Bord STRIB B84xL150 sort

Haveborde - Massivt træ

Haveborde - Metal

 
Bord LARVIK B88xL88 grå
 
Bord LARVIK B90xL150 grå
 
Bord LARVIK B100xL200 grå
 
Bord YSTAD B90xL160 grå
Bord YSTAD B90xL160 grå
 
Bord SALTEN Ø110 grå
Bord SALTEN Ø110 grå

Billige haveborde til enhver smag

Hos JYSK finder du haveborde i mange forskellige materialer, så som hårdttræ, kunsttræ, metal, glas, fibersten og plast. Vi har både runde og firkantede haveborde, og du finder helt sikkert et, der passer til din terrasse.

Når du vælger materiale, skal du overveje, om du ønsker et havebord i et vedligeholdelsesfrit materiale, såsom plast, kunsttræ eller fibersten, eller om du ønsker klassiske havemøbler i træ, der kræver en smule vedligeholdelse. Følger du JYSKs simple råd, er du dog hurtigt godt i gang og er sikker på, at dine havemøbler i træ forbliver smukke. Læs, hvordan du plejer dine havemøbler.  

Når du køber et havebord, er det vigtigt at vælge et, der passer til dine havestole både i højden og bredden og ikke mindst af udseende. Ønsker du også at købe nye havestole, har vi naturligvis et stort udvalg.  

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.