Flotte haveborde til enhver terrasse og altan

Uanset om du skal bruge et nyt havebord til en lille altan, stor terrasse eller til forteltet i campingvognen, har JYSK et udvalg der matcher dine behov. Altanborde, caféborde, klapborde, foldeborde, campingborde og almindelige haveborde. Se vores brede sortiment af firkantede og runde haveborde med og uden udtræk i bl.a. kunsttræ, massivt træ, metal og polyrattan.

Er du i tvivl om, hvilket havebord der passer til dit uderum? Læs vores guide til valg af havemøbler.

51 produkter
  51 produkter

  Hvilket havebord skal jeg vælge?

  Hos JYSK finder du haveborde i mange forskellige materialer, såsom hårdttræ, kunsttræ, metal, glas, fibercement, fibersten og plast. Hver materialetype kommer med en række fordele, og det er derfor en god idé at gøre sig klart, hvilke ønsker man har til sit havebord, eksempelvis i forhold til vedligehold.

  Tænk også over bordets form. Vælg mellem et rektangulært eller firkantet havebord og et rundt havebord - du finder helt sikkert et, der passer til din terrasse. Et rektangulært havebord er klassisk, og det gør det let at sætte flere stole til og nyde godt selskab. Et rundt havebord kan føles mere intimt, da det er lettere at have øjenkontakt med alle og lade samtalen flyde, mens man spiser.

  Haveborde i forskellige materialer

  Når du vælger materiale, skal du overveje, om du ønsker et havebord i et vedligeholdelsesfrit materiale, såsom plast, kunsttræ eller fibersten, eller om du ønsker klassiske havemøbler i træ, der kræver en smule vedligeholdelse. Et plankebord i stål og træ er populært som indendørs spisebord, men fås også som flot havebord.

  Følger du JYSKs simple råd vedrørende pleje af træhavemøbler, er du hurtigt godt i gang og er sikker på, at dine havemøbler i træ forbliver smukke.

  Læs hvordan du plejer dine træhavemøbler.

  Vælg havestole der passer til bordet

  Når du køber et havebord, er det vigtigt at vælge et, der passer til dine havestole både i højden og bredden og ikke mindst af udseende. Ønsker du også at købe nye havestole eller en havebænk, har vi naturligvis et stort udvalg.

  Det er desuden en god idé at tjekke om havestolene kan skubbes ind under havebordet, så de ikke optager unødvendig plads, når de ikke er i brug.

  Udnyt pladsen

  Hvis ikke du har en stor terrasse eller altan, skal du være meget bevidst om den plads, du har til rådighed og bruge den med omtanke. Du kan med fordel vælge et terrassebord, der kan justeres i højden, så den kan bruges både som spisebord og som loungebord.

  Et cafebord / altanbord er en rigtig god løsning til altanen, så det stadig er muligt at have en hyggelig udendørs spiseplads. Hos JYSK sælger vi også haveborde som kan klappes sammen og tilpasses efter antallet af kvadratmeter – f.eks. på en altan. Så fylder bordet heller ikke, når det ikke er i brug. Er dit uderum en mindre altan, så kan et klapbord være en perfekt løsning. 

  Hvis du i stedet søger et praktisk og funktionelt havebord til forteltet af din campingvogn eller blot til brug på campingpladsen, er det værd at overveje et bord der kan foldes sammen eller et mindre bord, som kan udvides til flere gæster. Hertil kan du med fordel vælg foldbare havestole eller klapstole, så du optimerer pladsen.

  Skab plads til gæster

  I vinterhalvåret er det rart at kunne udvide spisepladsen i stuen ved større selskaber. Ligeledes er det om sommeren en fordel at kunne udvide havebordet, så det er muligt at have gæster til spisning, når vejret er godt og indbyder til at grille. Hvis behovet og pladsen er der, kan du slå to fluer med et smæk og købe et havebord med udtræk og medfølgende tillægsplader.