Soveposer til alle årstider

Uanset om du skal på camping eller overnatte hos venner eller familie, er en sovepose en nem og praktisk løsning. Det kan være en fordel at gå efter en sovepose med lav ekstremtremperatur, hvis du skal sove i det fri. Soveposer fra JYSK består af fyld af polyesterfibre eller polyester. Til alle vores soveposer medfølger et hylster eller en kompressionspose, så den fylder mindst muligt og er let at tage med. Vær opmærksom på at der er forskellig længde på soveposerne.

2 produkter
  2 produkter

  SOVEPOSER TIL ENHVER LEJLIGHED

  Det er vigtigt at gøre sig tanker om, hvad du skal bruge din sovepose til. Holder du af at overnatte under åben himmel, til festival eller i telt, skal du overveje, om du måske får brug for en sovepose, hvor du kan holde varmen, selvom temperaturen falder. Husk også altid et isolerende underlag såsom et godt liggeunderlag eller en luftmadras.

  Udvalget af soveposer hos JYSK

  Hos JYSK finder du et stort udvalg af billige soveposer. Vi har soveposer til sommer og vinter, som kan klare store temperaturudsving, og har en lav minimumstemperatur helt ned fra +5 grader til 0 grader - alt efter model. Så du kan vælge den sovepose, der passer til dine behov.
  Vores soveposer fås med to forskellige slags lynlås - envejslynlås eller tovejslynlås. Envejslynlås kan lynes helt op og bruges som dyne, hvorimod du med en tovejslynlås kan åbne sovepose op hvor du har lyst og få skabt noget ventilation - fx hvis du sveder fødderne.