Puffer både til afslapning og opbevaring

Med en puf som fodskammel bliver det ekstra afslappende at sidde i lænestolen eller sofaen. En puf er ideel til at indrette små kvadratmeter, fordi den er praktisk og har flere funktioner. Udover at den giver hvile til fødderne, kan den også bruges som en ekstra siddeplads. Nogle modeller giver desuden mulighed for opbevaring, så du let kan gemme blade eller plaider af vejen. Puffen er nem at integrere i indretningen, da den kan placeres i alle rum, og er let at flytte rundt i hjemmet efter behov.
Find et bredt sortiment i JYSK af runde og firkantede puffer i stof og kunstlæder med træben eller stålben. Uanset om du er til klassisk eller moderne design, har vi noget for enhver smag, som desuden også matcher vores sofaserie.

Puffer der passer i din boligindretning

En puf er et multifunktionelt møbel, der kan være med til at sætte prikken over i’et i din boligindretningen. Det lille møbel kan bruges i alle hjemmets rum - lige fra køkkenet til entréen. En smart puf vil helt sikkert også skabe glæde på teenageværelset, hvor der ofte kan være brug for ekstra siddepladser eller på børneværelset til opbevaring af legetøj. Hos JYSK har vi et udvalg af puffer, der både kan skabe glæde hos unge og ældre. Vælg en moderne farverig puf i blå, mint grøn eller rosa, eller hold dig til det klassiske med en puf i grå eller sort.

Kombiner din nye siddepuf med din sofa eller lænestol i samme stil, og skab et sammenhænge udtryk i din indretning. Du kan også vælge en puf i et andet materiale eller farve, da det vil skabe et spændende og moderne udtryk i din boligindretning. Når det kommer til indretning af hjemmet er det kun fantasien der sætter grænser, så slip fantasien løs og gå på opdagelse i vores spændende udvalg af flotte sofaer og lænestole.