TV-borde i mange farver og størrelser

Et tv bord er næsten uundværligt, hvis du ikke har mulighed for at hænge dit fjernsyn på væggen. Hos JYSK har vi tv møbler i forskellige størrelser fra 80 cm til 180 cm, så du kan købe et stort eller lille tv møbel alt efter af rummets størrelse og møblets ønskede synlighed. Find et stort udvalg af tv borde i hvid, sort eller grå på hjul eller med fødder. Hvis indretningen i dit hjem består af møbler i træ, er det oplagt at vælge et tv bord i f. eks eg. Derudover kan du vælge et sort metal stel med bordplade i råt beton look. Vores tv borde har enten hylder/og eller skuffer. Nogle af skufferne findes med push, og enkelte låger har flip-down funktion.

TV møbel - funktionelt og praktisk

Et TV-bord er først og fremmest funktionelt, men kan også være både praktisk og trendy, hvis du vælger et smart design. Match det med hjemmets andre møbler og integrer i den personlige stil. Mange af JYSKs tv borde har god plads til opbevaring, så ved at gemme ledninger, spillekonsol og fjernbetjening væk i et tv bord, kan du skabe orden i din stue. Dette er især smart, hvis du har små pilfingre i hjemmet. 

Du kan tilføje et par små kurve eller kasser på hylderne, hvis du har bruge for mere plads. Det vil give dig et nemt og overskueligt overblik over dine ting.

Hvad skal du overveje?

Et TV-møbel kan optage forholdsvist meget plads i stuen, og derfor er det også vigtigt at vælge det møbel, der passer bedst til din bolig. Når du har besluttet hvor stort fjernsynsbordet skal være, så kan du begynde og overveje design og stil. Hvis din fladskærm skal hænge på væggen, kan du nøjes med et smalt tv bord, mens det kræver et bredere tv bord at have et fjernsyn stående på fod.

Hos JYSK har vi TV-borde, der passer til enhver boligstil. Er du til det varme og rolige udtryk så vælg et TV-møbel i træ. Materialer som metal og glas passer oftest bedre ind i en stringent og minimalistisk indretning. Læs mere her og få gode tips til at integrere dit TV-bord i stueindretningen.