Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
Hvidt TARUP spisebord med 4 LADELUND spisebordsstole
GADESKOV plankebord med sort stel
Spisebord GAMMELGAB i eg og hvid og JONSTRUP stole

Spiseborde for enhver smag

Hos JYSK finder du et stort udvalg af spiseborde. Vi har blandt andet spiseborde i træ i mange forskellige sorter såsom eg, bøg og ask. Du finder også spiseborde i kombinationer af metal, stål og glas.

Med et spisebord har du mulighed for at udtrykke din egen unikke stil. Samtidig kan du gå på inspiration i vores store udvalg af spisebordsstole, og mixe dem med vores spiseborde.

Spiseborde

 
Spisebord VEDDE 90x160 eg
 
Spisebord SEJS 90x140 eg
Spisebord SEJS 90x140 eg
 
Spisebord SEJS 90x180 eg
Spisebord SEJS 90x180 eg

Kvalitetstid omkring spisebordet

Vi lever i en travl hverdag, og derfor bliver kvalitetstiden omkring spisebordet for mange af os mere og mere vigtig. Det er her, vi er sammen som familie og deler hinandens oplevelser. Vi spiser, laver lektier, læser avisen eller sludrer over en kop kaffe – spisebordet er på mange områder stuens centrale møbel.

Derfor er det også vigtigt at have et spisebord, hvor du sidder behageligt og kan lade roen falde over dig. Samtidig skal spisebordet naturligvis også passe til din smag og stuens indretning - uanset, hvilken stil du foretrækker, finder du altid et billigt spisebord hos os.

Nogle spiseborde kommer med tillægsplader. Til andre spiseborde har du mulighed for at købe tillægsplader. Tillægsplader er en praktisk og nem løsning, når du får gæster og har brug for ekstra plads om bordet.

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.