Dekorative konsolborde og fine sminkeborde

Et konsolbord er et nemt møbel at integrere i boligen. Hvad enten du mangler et bord til entreen eller til stuen, så kan et konsolbord være en god løsning, mens et sminkebord passer godt i soveværelset, på badeværelset eller på teenageværelset. Hos JYSK finder du et stort udvalg af konsolborde og makeup borde i forskellige materialer og design. De er perfekte til nips eller dekorative elementer samt til praktisk opbevaring af bl.a. make-up. Bordene fås i hvid, sort, guld, grå og natur og er fremstillet i enten eg, metal, massiv fyr og bambus.

Se det brede udvalg og find det helt perfekte konsolbord eller sminkebord til netop dit hjem.

Konsolborde der skaber atmosfære

Et konsolbord er et lille bord, der står langs væggen. De optager ikke meget plads, men kan give indretningen i et rum helt nyt liv. Konsolborde skaber en hyggelig atmosfære, og er praktiske i gangarealer, fordi de er smalle og derfor passer ind de fleste steder. Flere af de konsolborde, du finder hos JYSK, har skuffer eller hylder med plads til kurve, og dermed er konsolbordene også en praktisk opbevaringsmulighed.

Bordene indbyder til, at du sætter dit eget personlige præg på dem, for eksempel med lys, blomster, nips, lanterner eller noget helt andet. Hos JYSK finder du konsolborde i farverne guld, hvid, sort og natur. Du kan give din stue, gang eller værelse lige præcis den stil, du ønsker med din indretning af konsolbordet. Brug også et konsolbord med spejl som elegant makeup bord.

Kig forbi din lokale JYSK, eller se dig omkring på hjemmesiden – du finder helt sikkert et konsolbord, som vil sætte prikken over i’et i dit hjem.