Konsolborde og sminkeborde

Et konsolbord er et nemt møbel at integrere i boligen. Hvad enten du mangler et bord til entreen eller til stuen, så kan et konsolbord være en god løsning, mens et sminkebord passer godt i soveværelset eller på teenageværelset. Hos JYSK finder du et stort udvalg af konsolborde og sminkeborde i forskellige materialer og design. De er perfekte til nips eller dekorative elementer samt til praktisk opbevaring af make-up og diverse ting. Bordene fås i hvid, sort, guld og grå og er fremstillet i enten eg, metal, massiv fyr og bambus, så det burde gøre det nemt for dig at finde det helt perfekte et af slagsen til netop dit hjem.

    Konsolborde der skaber atmosfære

    Et konsolbord er et lille bord, der står langs væggen. De optager ikke meget plads, men kan give indretningen i et rum helt nyt liv. Konsolborde skaber en hyggelig atmosfære, og er praktiske i gangarealer, fordi de er smalle og derfor passer ind de fleste steder. Flere af de konsolborde, du finder hos JYSK, har skuffer eller plads til kurve, og dermed er konsolbordene også en praktisk opbevaringsmulighed.

    Bordene indbyder til, at du skaber dit eget personlige præg, for eksempel med lys, blomster, accessories, nips, lanterner eller noget helt andet. Hos JYSK finder du konsolborde i farverne guld, hvid og sort. Afhængig af, hvad du vælger at stille på bordet, kan du give din stue, gang eller værelse den stil, du ønsker. Brug også et konsolbord med spejl som elegant sminkebord.

    Kig forbi din lokale JYSK, eller se dig omkring på hjemmesiden – du finder helt sikkert et konsolbord, som vil sætte prikken over i’et i dit hjem.