Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
Sengeramme LIMFJORDEN med 2 praktiske skuffer
VEDDE sengeramme i kunstfiner. Passer til box,- spring- og skummadrasser.
KONGSBERG sengeramme grå

Stort udvalg af sengerammer

Senge med komfort og stil

En seng er formentlig det møbel, hvor vi tilbringer allermest tid. I sengen hviler vi ud og samler nye kræfter. Samtidig er sengen ofte det mest fremtrædende møbel i soveværelset. Vores senge spiller således en betydelig rolle, og det er derfor vigtigt, at du har den rigtige seng, som passer til både dine behov og din stil. Design og komfort skal gå op i en højere enhed. 

I JYSK finder du senge i mange forskellige stilarter. Du kan for eksempel vælge en seng med gavl i et flot klassisk design, eller du kan vælge en seng uden gavl og dermed et mere moderne, minimalistisk udtryk. Ved at lægge din madras i en flot sengeramme kan du skabe lige præcis den stil, du ønsker.

Når du er på udkig efter nye senge, skal du blandt andet overveje, hvilken størrelse sengerammen skal have. Det afhænger af, hvilken madrasstørrelse du allerede har, eller hvilken madrasstørrelse du har planer om at investere i.

Kig dig omkring på hjemmesiden og lad dig inspirere af vores udvalg af senge. Eller besøg din lokale JYSK, hvor vores medarbejdere står klar til at vejlede dig. 

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.