Sengerammer fra JYSK med komfort og stil

Indret dit soveværelse med en seng bestående af en flot sengeramme og madrasser. Hvis du har to enkelte boxmadrasser, kan du undlade at købe sengeben eller meder hertil, men i stedet investere i et flot sengestel, som har både gavl og ben. Du kan også vælge at placere en springmadras eller skummadras i rammen. Nogle af sengerammerne fra JYSK har endda praktisk opbevaring med indbyggede skuffer under sengen. Vores sengerammer fås til enkeltsenge og dobbeltsenge i størrelserne 90x200, 140x200, 150x200, 160x200 og 180x200. Vælg mellem flere modeller i træ, metal og stof beklædning. Husk at madrassen ikke medfølger, når du køber en sengeramme.

Sengerammer og senge i god kvalitet

En seng er formentlig en af de møbler, hvor vi tilbringer allermest tid. I sengen hviler vi ud og samler nye kræfter. Derfor er det vigtigt, at du har den rigtige seng, som passer til både dine behov og din stil. Samtidig er sengen ofte det mest fremtrædende møbel i soveværelset og spiller således en betydelig rolle.

I JYSK finder du senge i mange forskellige stilarter. Du kan for eksempel vælge en seng med gavl i et flot klassisk design, eller du kan vælge en seng uden gavl og dermed et mere moderne, minimalistisk udtryk. Ved at lægge din madras i en flot sengeramme kan du skabe lige præcis den stil, du ønsker.

Når du er på udkig efter ny seng med sengeramme, skal du blandt andet overveje, hvilken størrelse rammen skal have. Det afhænger af, hvilken madrasstørrelse du allerede har, eller hvilken størrelse du har planer om at investere i.

Kig dig omkring på hjemmesiden og lad dig inspirere af vores udvalg. Eller besøg din lokale JYSK, hvor vores medarbejdere står klar til at vejlede dig.