Pæne og praktiske skriveborde & hæve-sænkeborde

Find det helt rigtige skrivebord til dit behov. Et skrivebord kan bruges på rigtig mange måder, og derfor er der mange ting at overveje. Et hæve-sænkebord er ideelt til at indrette en god arbejdsplads i dit hjemmekontor, hvor du måske arbejder i mange timer. Med et hævesænkebord kan du variere din arbejdsstilling og passe på din ryg. Til gaming på teenageværelset er et sejt gamerbord med plads til en stationær gamer PC perfekt. I et mindre rum eller børneværelse kan et minimalistisk skrivebord bruges til en bærbar pc uden at tage for meget plads. Et hjørneskrivebord med indbyggede skuffer vil også kunne sikre optimal pladsbrug.
Vi har et bredt sortiment af borde i bl.a. egetræ, bambus og metal i farver som sort, hvid, natur og beton-look. Find alt fra små skriveborde til store arbejdsborde, borde med en skuffe eller skuffesektion, kopholder og indbygget LED-lys. 

Find også din kontorstol eller gamer-stol og et stoleunderlag hos JYSK.

38 produkter
  38 produkter

  Kontor - Skriveborde

  Et godt tilbud
  Et godt tilbud
  Skrivebord AABENRAA 55x110 eg/sort
  600,-/stk.
  899,- /stk.
  Spar 33%
  Så længe lager haves
  Kun online
  Skrivebord MESINGE 60x118 hvid
  700,-/stk.
  1399,- /stk.
  Spar 50%
  Så længe lager haves
  Kun i butik
  Gamer-bord HALDUM m/LED sort
  1000,-/stk.
  1799,- /stk.
  Spar 44%
  Så længe lager haves
  Skrivebord ULSTED 60-130x130-192 eg/sort
  1250,-/stk.
  1799,- /stk.
  Spar 31%
  Så længe lager haves
  Skrivebord KALBY 60x120 lys eg
  1500,-/stk.
  1899,- /stk.
  Spar 21%
  Hæve-sænkebord SLANGERUP 70x140 sort
  2000,-/stk.
  2999,- /stk.
  Spar 33%
  Så længe lager haves
  Hæve-sænkebord SLANGERUP 70x140 hvid
  2000,-/stk.
  2999,- /stk.
  Spar 33%
  Så længe lager haves
  Hæve-sænkebord SLANGERUP 80x160 sort
  2500,-/stk.
  3499,- /stk.
  Spar 29%
  Så længe lager haves
  Hæve-sænkebord SLANGERUP 80x160 hvid
  2500,-/stk.
  3499,- /stk.
  Spar 29%
  Så længe lager haves

  Kontorborde der sikrer gode arbejdsforhold

  Et skrivebord er en væsentlig del af dit hjemmekontor, og hos JYSK finder du skriveborde og PC-borde i flere forskellige modeller, størrelser og materialer - i god kvalitet. Et lille skrivebord er godt til let kontorarbejde, mens et kontor, der fungerer som hjemmearbejdsplads, ofte kræver et stort skrivebord med skuffer og god bordplads til bøger, mapper og diverse papirer. Her kan et hæve sænkebord også være det helt rigtige valg.

  Hertil kan du vælge at købe en kontorstol, der giver din ryg den optimale støtte, når du sidder og knokler med opgaver i mange timer. Husk også at det er vigtigt med en god belysning ved din arbejdsstation. Se vores udvalg af effektive og dekorative bordlamper.

  Hvis du ikke har et ekstra værelse, der kan bruges til kontor, kan du indrette dit kontor i et hjørne af stuen. Det kan være en fordel at være tæt på familien, men samtidigt er det svært at lukke en dør for at få ro. Læs vores praktisk indretningstips her.

  Gamerbord med plads til det hele

  Det rigtige gaming setup kræver et godt gamer bord. Når du investerer i et gamerbord er det vigtigt at vælge et, der passer til dit behov. Hos JYSK finder du et smart gamingbord med LED lys, holder til høretelefonerne, kopholder og kabelskjuler. Husk at vælge en gamerstol, der kan justeres efter skrivebordet, så den passer i højden. Læs mere om vores anbefalinger til at vælge den rigtige gamingstol og gamingbord.

  Hæve sænkebord til en varieret arbejdsstilling

  Mange arbejdspladser tilbyder mulighed for at arbejde hjemme, så en god hjemmearbejdsplads er vigtigere end nogensinde før. Hjemmearbejde betyder som regel mange timer foran computerskærmen, og derfor er det vigtigt at du sidder ergonomisk korrekt, og sørger for at variere din arbejdsstilling flere gange i løbet af dagen. Med et hæve sænkebord bliver det en nem opgave. Hos JYSK har vi et bredt udvalg af stabile og robuste hæve sænkeborde med enten elektrisk hæve-sænke funktion eller ledningsfri gaslift. Bordene fås i sort og hvid i størrelserne 70x40 cm, 70x130 cm, 70x140 cm og 80x160 cm, og kan justeres i højden fra 65 cm til 119 cm.

  Et hæve sænkebord kan alternativt også bruges til gamer bord, fordi der med op til 80 cm i dybden er plads til at sikre god afstand til skærmen, og fordi bordet er højdejusterbart.

  Mix og match møblerne til dit hjemmekontor

  Hvem siger at hjemmekonteret nødvendigvis skal være stift og kedeligt? Kontormiljøer har det ofte med at være praktiske og funktionelle, men også lidt kedelige. Sådan behøver det dog ikke at være. Du kan med simple midler forene stilen i dit hjemmekontor med boligens øvrige indretning og skabe et moderne look.

  Brug fx en spisebordsstol ved dit skrivebord som et alternativ til en traditionel kontorstol. Læg evt. et lammeskind over stolen eller køb en stolehynde for at give den noget ekstra hygge og komfort. Man kan skabe nogle fine udtryk ved at kombinere spisebordsstolen med et stilrent skrivebord, og indrette med fine detaljer.