Pæne og praktiske skriveborde til kontoret

Find det helt rigtige skrivebord til dit behov. Et skrivebord kan bruges på rigtig mange måder, og derfor er der mange ting at overveje. Til gaming på teenageværelset er et sejt gamerbord med plads til en stationær gamer PC perfekt. I et mindre rum eller børneværelse kan et minimalistisk skrivebord bruges til en bærbar pc uden at tage for meget plads. Et hjørneskrivebord med indbyggede skuffer vil også kunne sikre optimal pladsbrug.
Vi har et bredt sortiment af borde i bl.a. egetræ, bambus og metal i farver som sort, hvid, natur og beton-look. Find alt fra små skriveborde til store arbejdsborde, borde med en skuffe eller skuffesektion, kopholder og indbygget LED-lys. 

Leder du efter et hæve sænkebord? Det finder du også i sortimentet hos JYSK ved at klikke på linket. Find også din kontorstol eller gamer-stol og et stoleunderlag hos JYSK.

Kontorborde der sikrer gode arbejdsforhold

Et skrivebord er en væsentlig del af dit hjemmekontor, og hos JYSK finder du skriveborde og PC-borde i flere forskellige modeller, størrelser og materialer - i god kvalitet. Et lille skrivebord er godt til let kontorarbejde, mens et kontor, der fungerer som hjemmearbejdsplads, ofte kræver et stort skrivebord med skuffer og god bordplads til bøger, mapper og diverse papirer. Her kan et hæve sænkebord også være det helt rigtige valg.

Hertil kan du vælge at købe en kontorstol, der giver din ryg den optimale støtte, når du sidder og knokler med opgaver i mange timer. Husk også at det er vigtigt med en god belysning ved din arbejdsstation. Se vores udvalg af effektive og dekorative bordlamper.

Hvis du ikke har et ekstra værelse, der kan bruges til kontor, kan du indrette dit kontor i et hjørne af stuen. Det kan være en fordel at være tæt på familien, men samtidigt er det svært at lukke en dør for at få ro. Læs vores praktisk indretningstips her.

Gamerbord med plads til det hele

Det rigtige gaming setup kræver et godt gamer bord. Når du investerer i et gamerbord er det vigtigt at vælge et, der passer til dit behov. Hos JYSK finder du et smart gamingbord med LED lys, holder til høretelefonerne, kopholder og kabelskjuler. Husk at vælge en gamerstol, der kan justeres efter skrivebordet, så den passer i højden. Læs mere om vores anbefalinger til at vælge den rigtige gamingstol og gamingbord.

Mix og match møblerne til dit hjemmekontor

Hvem siger at hjemmekonteret nødvendigvis skal være stift og kedeligt? Kontormiljøer har det ofte med at være praktiske og funktionelle, men også lidt kedelige. Sådan behøver det dog ikke at være. Du kan med simple midler forene stilen i dit hjemmekontor med boligens øvrige indretning og skabe et moderne look.

Brug fx en spisebordsstol ved dit skrivebord som et alternativ til en traditionel kontorstol. Læg evt. et lammeskind over stolen eller køb en stolehynde for at give den noget ekstra hygge og komfort. Man kan skabe nogle fine udtryk ved at kombinere spisebordsstolen med et stilrent skrivebord, og indrette med fine detaljer.