Smukke runde spejle, ovale spejle og aflange spejle

Spejle har udviklet sig fra at være en praktisk og funktionel genstand til at være et moderne element i vores boligindretning. Flotte spejle i forskellige former, kan give dynamik til dine rum. Skab lys og liv i f.eks. soveværelset, børneværelset eller entréen, og indret med spejle fra JYSK. Vi har små og store spejle, runde spejle, gulvspejle, vægspejle og unikke spejle, f.eks. et new yorker spejl. Du kan finde spejle med ramme og uden ramme. Vælg den farve som passer bedst i din indretning, f.eks. sort, hvid, guld eller træ. Gå på opdagelse her eller i din lokale JYSK butik. Vi har noget for enhver smag.

Rundt og ovalt spejl

Vores hjem består ofte af mange firkantede elementer som borde, stole og billeder bidrager med. Runde spejle kan være med til at bryde det kvadratiske og lidt hårdere udtryk, og skabe elegante og bløde linjer. Et rundt spejl passer godt ind i den skandinaviske stil med minimalistisk indretning. En ekstra fordel ved et rundt spejl er, at du ikke skal bekymre dig om hvorvidt det hænger skævt. Vælg et rundt spejl med kant i sort, guld eller natur.

Gulvspejl

Spejle der skal stå på gulvet har en fod, der sikrer at spejlet ikke vælter. Et gulvspejl fylder derfor lidt gulvareal i indretningen, så vær sikker på at du har plads nok, inden du køber det. Et fritstående gulvspejl der har god plads omkring sig, giver et flot udtryk og skaber masser af ekstra lysindfald, og kan bruges som ren dekoration i et rum. Især vores flotte gulvspejl i bambus. Hvis spejlet skal tjene en praktisk funktion, husk da at tænke over højden på spejlet i forhold til højden på de personer der skal benytte det.

Vægspejl

Et rundt, firkantet, kvadratisk eller aflangt spejl til at hænge på væggen er at finde i de fleste hjem. Det giver mange indretningsmuligheder og kan bruges som del af en større dekoration på væggen, eller for sig selv i eksempelvis soveværelset, på teenageværelset eller i entreen. I vores sortiment har vi vægspejle med ramme i hvid, sort, sølv eller eg.

Uanset hvilken form du vælger, er spejlene ideelle til vægpynt i sig selv.

Forstør rummet med spejle

Naturligt lys forbedrer vores humør og velvære, og her er et spejl en god måde at udnytte naturligt lysindfald. Det reflekterer lys fra vinduer ind i hjemmet og skaber flere dimensioner og større rumfornemmelse. Dine rum kommer til at syne både lysere og større. Spejle er især oplagte at bruge på denne måde i små rum eller i et rum med skråvægge. Så tænk spejle ind i indretningen af alle hjemmets rum – også rum som stue, køkken og bryggers, hvor man normalt ikke vil finde et spejl.

Læs vores blog og få mere inspiration og flere indretningsideer til, hvordan du kan bruge spejle som vægdekoration, og som en del af din personlige indretning.

Brug spejle som udsmykning

Tidligere var spejle en genstand i hjemmet, der udelukkende fungerede som hjælp til at tjekke tøjet, ordne håret og lægge make-up. I dag bliver spejle i højere grad også brugt som vægpynt og integreret som boliginteriør i stedet for billeder eller i kombination hermed. Spejle kan også bruges til at forbedre akustikken i et rum, alt efter hvor stor en overflade den dækker.

Skab et unikt og moderne udtryk ved at bruge spejle som dekorative elementer. Vælg et moderne spejl til at forstørre rummet, f.eks. vores flotte new yorker spejl, lav en mosaik med spejle der hænges op med selvklæbende tape eller inddrag et spejl eller to, hvis du skal lave en billedvæg.  

Lav dit eget kosmetikspejl ved at montere en lille lampe over spejlet eller på begge sider. Dette vil være et hit på ungdomsværelset eller i entreen, hvor frisuren ofte lige skal tjekkes.

Læs vores blog og få mere inspiration og flere indretningsideer til, hvordan du kan bruge spejle som vægdekoration, og som en del af din personlige indretning.