Kontorstole med god komfort og flot design

En god kontorstol er vigtig for en godt arbejdsmiljø. Uanset om du skal bruge stolen på dit kontor eller på et teenageværelse, så er siddestilling vigtig for at passe på ryg og nakke. Hvordan din stol passer til dit skrivebord er afgørende for at sidde behageligt, og derfor skal du finde den rigtige indstilling på kontorstolen, så du får den korrekte siddehøjde, siddestilling, lændestøtte og armstøtte. Vi har kontorstole med og uden ryglæn, nakkestøtte og armlæn, med lav eller høj ryg samt understel med og uden hjul og hæve-sænke funktion. Find din stil i vores store sortiment, som består af stole i sort, grå, hvid, cognac og natur i materialer som stof, eg, mesh og imiteret læder. 

Køb også stoleunderlag samt skriveborde hos JYSK, og fuldend din kontorindretning.

  Kontor - Kontorstole

  Et godt tilbud
  Kontorstol TJELE sort
  900,-/stk.
  1799,- /stk.
  Spar 50%
  gold

  Valg af kontorstol

  Sørg for at vælge en arbejdsstol med flere tilpasningsmuligheder og ergonomiske egenskaber, der kan indstilles efter dine behov. Der er en række funktioner, som er gode at have med i overvejelserne forud for et køb.

  • Justerbar - tilpasning af siddehøjde med hæve/sænkefunktion og indstilling af sæde og ryglæn
  • Polstret ryglæn og sæde - giver den mest optimale støtte og siddekomfort
  • Med eller uden armlæn - kan give en mere afslappet position foran computeren, hvis armene hviler herpå
  • Nakkestøtte - en aflastning for nakkemusklerne
  • Vippefunktion - læn dig tilbage og slap af i ryggen, i stedet for at hænge ind over skrivebordet

  Overvej hvor meget tid du kommer til at bruge ved skrivebordet - uanset om du skal game eller arbejde, og tilpas funktionerne herefter. Jo længere tid du bruger på din kontorstol, jo flere indstillingsmuligheder bør der være.

  Tips til korrekt siddestilling 

  Det findes ikke én siddestilling som er rigtig for alle. Både fordi vi mennesker er forskelligt bygget, men også fordi det er godt med variation, når du sidder på en kontorstol i længere tid af gangen. Så der er altså individuelle behov.
  Husk at indstille dit skrivebord så det passer i højden med din kontorstol. Du kan med fordel vælge et hæve/sænkebord, så du får varieret din arbejdsstilling i løbet af dagen.

  Læs vores 6 tips til en korrekt siddestilling.