kontorstole med høj siddekomfort

Uanset om du mangler en ny kontorstol til dit hjemmekontor, arbejdsplads eller teenageværelse, er det vigtigt med en god stol, så du sidder godt og ikke får spændinger i nakke og ryg. Hos JYSK finder du et bredt udvalg af kontorstole i smart design, som kan passe ind sammen med stilen i din kontorindretning. Oftest er tendensen at vælge en sort stol, men vi har et flot udvalg i forskellige farver som grå, hvid og cognac i fx kunstlæder og stof. Se vores udvalg her på siden, eller i din lokale JYSK. 

I JYSK kan du naturligvis også købe skriveborde eller stoleunderlag til at skåne dit gulv.

  Valg af kontorstol

  Sørg for at vælge en arbejdsstol med flere tilpasningsmuligheder og ergonomiske egenskaber, der kan indstilles efter dine behov. Der er en række funktioner, som er gode at have med i overvejelserne forud for et køb.

  • Justerbar - tilpasning af siddehøjde med hæve/sænkefunktion og indstilling af sæde og ryglæn
  • Polstret ryglæn og sæde - giver den mest optimale støtte og siddekomfort
  • Med eller uden armlæn - kan give en mere afslappet position foran computeren, hvis armene hviler herpå
  • Nakkestøtte - en aflastning for nakkemusklerne
  • Vippefunktion - læn dig tilbage og slap af i ryggen, i stedet for at hænge ind over skrivebordet

  Overvej hvor meget tid du kommer til at bruge ved skrivebordet - uanset om du skal game eller arbejde, og tilpas funktionerne herefter. Jo længere tid du bruger på din kontorstol, jo flere indstillingsmuligheder bør der være.

  Tips til korrekt siddestilling 

  Det findes ikke én siddestilling som er rigtig for alle. Både fordi vi mennesker er forskelligt bygget, men også fordi det er godt med variation, når du sidder på en kontorstol i længere tid af gangen. Så der er altså individuelle behov.
  Husk at indstille dit skrivebord så det passer i højden med din kontorstol. Du kan med fordel vælge et hæve/sænkebord, så du får varieret din arbejdsstilling i løbet af dagen.

  Læs vores 6 tips til en korrekt siddestilling.