Kontorstole med god komfort og flot design

En god kontorstol er vigtig for en godt arbejdsmiljø. Uanset om du skal bruge stolen på dit kontor eller på et teenageværelse, så er siddestilling vigtig for at passe på ryg og nakke. Hvordan din stol passer til dit skrivebord er afgørende for at sidde behageligt, og derfor skal du finde den rigtige indstilling på kontorstolen, så du får den korrekte siddehøjde, siddestilling, lændestøtte og armstøtte. Vi har kontorstole med og uden ryglæn, nakkestøtte og armlæn, med lav eller høj ryg samt understel med og uden hjul og hæve-sænke funktion. Hos JYSK har vi fokus på krav til sikkerhed og kvalitet, og du kan derfor trygt købe en stol i din stil fra vores store sortiment.

Køb også stoleunderlag samt skriveborde her på siden, og fuldend din kontorindretning.

21 produkter
  21 produkter

  Kontor - Kontorstole

  Et godt tilbud
  Et godt tilbud
  Kontorstol SKODSBORG grå
  750,-/stk.
  1099,- /stk.
  Spar 32%
  Kun online
  Kontorstol SNEDSTED hvid
  500,-/stk.
  899,- /stk.
  Spar 44%
  Kun online
  Kontorstol SUNDS sort
  500,-/stk.
  999,- /stk.
  Spar 50%
  Kun online
  Kontorstol SEJET lav mørkegrå
  550,-/stk.
  999,- /stk.
  Spar 45%
  Kun online
  Kontorstol SEJET høj mørkegrå
  600,-/stk.
  1199,- /stk.
  Spar 50%
  Kun online
  Kontorstol HVIDOVRE eg/sort
  600,-/stk.
  799,- /stk.
  Spar 25%
  Kontorstol SKODSBORG sort
  750,-/stk.
  999,- /stk.
  Spar 25%
  Kun online
  Kontorstol SEJSTRUP sort
  1650,-/stk.
  2199,- /stk.
  Spar 25%
  Kun online

  Valg af kontorstol

  Sørg for at vælge en arbejdsstol med flere tilpasningsmuligheder og ergonomiske egenskaber, der kan indstilles efter dine behov. Der er en række funktioner, som er gode at have med i overvejelserne når du kigger på kontorstole.

  • Justerbar - tilpasning af siddehøjde med hæve/sænkefunktion og indstilling af sæde og ryglæn
  • Polstret ryglæn og sæde - giver en blød kontorstol, hvilket giver optimal støtte og siddekomfort
  • Armlæn – en kontorstol med armlæn kan give en mere afslappet position foran computeren, hvis armene hviler herpå, mens en kontorstole uden armlæn er godt for armenes og skuldrenes bevægelsesfrihed
  • Nakkestøtte – rigtig god funktion hvis du sidder længe, eller hvis du eksempelvis skal bruge stolen til gaming, da det giver en aflastning til nakkemusklerne
  • Vippefunktion - læn dig tilbage og slap af i ryggen, i stedet for at hænge ind over skrivebordet
  • Hjul – en kontorstol med hjul giver bevægelsesfrihed ved bordet eller rundt i rummet, men det kan også være en fordel med en kontorstol uden hjul, eksempelvis hvis du sidder uroligt, uden fødderne på gulvet eller gerne vil skåne gulvet

  Overvej hvor meget tid du kommer til at bruge ved skrivebordet - uanset om du skal game eller arbejde - og tilpas funktionerne herefter. Jo længere tid du bruger på din kontorstol, jo flere indstillingsmuligheder bør der være.

  Tips til korrekt siddestilling 

  Når vi taler om kontorstole, siddekomfort og siddestilling findes der ikke ét resultat som er rigtig for alle. Både fordi vi mennesker er forskelligt bygget, men også fordi det er godt med variation, når du sidder på en kontorstol i længere tid af gangen. Der er altså meget individuelle behov til kontorstole.
  Husk at indstille dit skrivebord så det passer i højden med din kontorstol. Du kan med fordel vælge et hæve/sænkebord, så du får varieret din arbejdsstilling i løbet af dagen.

  Læs vores 6 tips til en korrekt siddestilling.