Bløde og skridsikre bademåtter til badeværelset

En bademåtte er blød at stå på, når du kommer ud fra badet, eller når du bruger tid foran spejlet. Med en badeværelsesmåtte kan man også undgå at få ømme og kolde fødder fra det hårde flisegulv. Du kan også købe en skridsikker måtte til dig eller dine børn som kan bruges inde i din brusekabine eller i dit badekar. Hos JYSK har vi et bredt udvalg af bademåttesæt, skridsikre måtter med gummibagside og bademåtter i bl.a. bomuld, microfiber, bambus og gummi. Du kan også vælge en rund bademåtte eller en firkantet bademåtte - med og uden frynser. Hos JYSK finder du et stort udvalg af bademåtter. Der er noget for enhver smag og til ethvert behov. 

Se alle vores produkter til badeværelset.

45 produkter
  45 produkter

  Bademåtter til bruseren og karbadet

  Mange hjem er indrettet med en måtte foran spejlet, under toilettet eller som blødt og tørt underlag, når man kommer ud af brusekabinen. Foruden disse komfortable måtter i stof, har vi også et stort udvalg af skridsikre bademåtter til badekarret eller brusekabinen, så du undgår at falde i badet - dette kan især være praktisk til små børn eller ældre. Bademåtter fra JYSK findes i klassiske neutrale hvide og grå farver og er fremstillet af enten plastik eller naturgummi.

  De fleste af vores bademåtter i bomuld er fremstillet med latex eller gummi på bagsiden, som også reducerer risikoen for at glide på gulvet.

  Forny dit badeværelse - enkelt og billigt

  Uanset om du har et nyt eller gammelt badeværelse, kræver det små midler at pifte det op og gøre moderne. Tilbehør kan gøre en stor forskel, og er en billig investering. En smart bademåtte kan være effektiv til at forny badeværelset, fordi den udgør en større overflade. Fuldfør stilen og match farvevalget på måtten med dit badeforhæng, sæbedispenser og tandkrus.

  Få inspiration til, hvordan du opfrisker dit badeværelse her.