Kommoder til alle hjem og al slags opbevaring

Kommoder passer ind overalt i hjemmet – i stuen, soveværelset, entréen, børneværelset, køkkenet, på badeværelset og sågar i garagen. Kommoder er perfekte alle de steder, hvor du har brug for plads til at gemme både små og store ting af vejen. Gå på opdagelse i vores store udvalg af kommoder i forskellige designs, størrelser og materialer. Vi tilbyder kommoder i neutrale farver som hvid, sort og træfarve. Hvis du er til egetræ eller rattan, finder du også noget i vores sortiment, som passer til dig.

Skab plads i hjemmet med smarte kommoder

Du kan med fordel bruge en kommode til opbevaring af andre ting end tøj. Små og store ting såsom legetøj, makeup, håndklæder og sengetøj er også oplagte at opbevare i en kommode. Her kan du nemt holde orden i dine ting. En kommode kan også være et godt supplement til garderobeskabet. Hvis pladsen er trang i klædeskabet, så opbevar sokker og undertøj i en kommode.

Uanset om du er på udkig efter en lille smal kommode eller en stor dyb og rummelig kommode, så finder du i JYSK en moderne kommode, der kan dække dine behov. Vi har kommoder i flere forskellige design, former, størrelser og med varierende antal skuffer, kurve og låger. Hvad enten du er på udkig efter en kurvekommode med kurve i flet eller stof, eller en skuffekommode i hvid, sort eller grå, så har vi en kommode der passer til din boligindretning.