Kommoder til alle hjem og al slags opbevaring

Kommoder passer ind overalt i hjemmet – i stuen, soveværelset, entréen, børneværelset, køkkenet, på badeværelset og sågar i garagen. Kommoder er perfekte alle de steder, hvor du har brug for plads til at gemme både små og store ting af vejen. Gå på opdagelse i vores store udvalg af kommoder i forskellige designs og materialer, og find et godt tilbud.

  Opbevaring - Kommoder

  Et godt tilbud
  Kommode NORDBY 3 skuffer hvid
  800,-/stk.
  1199,- /stk.
  Spar 33%
  plus
  Kun online
  Et godt tilbud
  Kommode FAVRBO 4 skuffer eg/hvid
  850,-/stk.
  1199,- /stk.
  Spar 29%
  plus
  Kun online
  Kommode NORDBY 5 skuffer hvid
  1100,-/stk.
  1499,- /stk.
  Spar 27%
  plus
  Kun online
  Kommode VEDDE 3 skuffer eg
  900,-/stk.
  1199,- /stk.
  Spar 25%
  plus
  Kun online
  Kommode VEDDE 5 skuffer eg
  1000,-/stk.
  1299,- /stk.
  Spar 23%
  plus
  Kun online

  Skab plads i hjemmet med smarte kommoder

  Du kan med fordel bruge en kommode til opbevaring af andre ting end tøj. Små og store ting såsom legetøj, makeup, håndklæder og sengetøj er også oplagte at opbevare i en kommode. Her kan du nemt holde orden i dine ting. En kommode kan også være et godt supplement til garderobeskabet. Hvis pladsen er trang i klædeskabet, så opbevar sokker og undertøj i en kommode.

  Uanset om du er på udkig efter en lille smal kommode eller en stor dyb og rummelig kommode, så finder du i JYSK en moderne kommode, der kan dække dine behov. Vi har kommoder i flere forskellige design, former, størrelser og med varierende antal skuffer, kurve og låger. Hvad enten du er på udkig efter en kurvekommode med kurve i flet eller stof, eller en skuffekommode i hvid, sort eller grå, så har vi en kommode der passer til din boligindretning.