Badeforhæng til brusekabinen

Et badeforhæng og bruseforhæng er smart til at holde vandet inde i brusekabinen, samtidig med at det holder på varmen, så du ikke fryser, mens du er i bad. Et badeforhæng har ikke kun en praktisk funktion. Det kan også bidrage til indretningen og give badeværelset et flot look, hvis du vælger et forhæng med farve, mønster, motiver eller tekst, som matcher dit badeværelse. Hos JYSK finder du et stort udvalg af badeforhæng i neutrale farver som hvid, beige og grå. Vælg mellem badeforhæng i str. 150x200, 180x200 og 180x230. Husk også at købe en stang og ringe til dit badeværelsesforhæng

Se også vores udvalg af bruseopbevaring til badeværelset.

Farvetema på badeværelset

Der er mange forskellige stilarter og udtryk, når det kommer til boligindretning - og badeværelset er ingen undtagelse. Vælg en farve til dit badeforhæng, som du kan matche med dit badeværelsestilbehør. Når håndklæder, bademåtter og sæbedispenser passer sammen i farven, giver det et flot og moderne udtryk, som vil imponere dine gæster. Uanset om du foretrækker den minimalistiske stil med ensfarvede hvide, sorte, beige og grå farver, den romantisk stil med f.eks. en sart pastelfarve i rosa, eller fuld knald på farver og motiver, finder du det her hos JYSK.

Vores bruseforhæng findes i de almindelige størrelser, som passer ind i de fleste baderum.

Rengøring af dit badeforhæng

For at dit badeforhæng holder længere, og forbliver pænt og rent, kræver det jævnlig rengøring. I det øjeblik du træder ind i badet og forhænget bliver fugtigt, får bakterier gode vækstbetingelser. Der er forskellige måder du kan vaske dit badeforhæng på - iblødsætning og efterfølgende maskinvask ved 40 grader eller vask/afkalkning i hånden.

Læs vores tips til rengøring af dit badeforhæng.