Spisebordsstole i høj kvalitet med god komfort

Det er vigtigt at dine spisebordsstole er behagelige at sidde på, når vi tilbringer mange timer ved spisebordet. Det er her vi samles om dagens måltider eller hygger med venner og familie. Indret dit hjem med bl.a. velourstole, læderstole, træstole eller plastikstole / skalstole. Hos JYSK finder du et stort udvalg af stole i flotte farver - gul, grøn, sort, grå, hvid, brun, blå og rosa - og lækre materialer som stof, eg, kunstlæder og flet, som forener både kvalitet og design. Vores mange forskellige stolehynder giver dig også endnu flere muligheder for at lege med stil og komfort.

  Spisestue - Spisebordsstole

  Spisebordsstol TOREBY sort
  150,-/stk.
  basic
  Kun i butik
  Spisebordsstol JEGIND natur/hvid
  250,-/stk.
  499,- /stk.
  Spar 50%
  basic
  Kun i butik
  Spisebordsstol ASAA sort
  350,-/stk.
  549,- /stk.
  Spar 36%
  plus
  Spisebordsstol BORUP ask/grå
  600,-/stk.
  799,- /stk.
  Spar 25%
  gold
  Kun online
  Spisebordsstol SEJS grå/eg
  699,-/stk.
  gold
  Kun i butik

  Hvilke stole skal jeg vælge?

  Nye spisestole bringer nyt liv til dit spisebord og er en billig løsning til at give hjemmet et frisk pust. Alt efter hvilken stil du foretrækker, er det oplagt at gå efter stole i samme materiale som dit spisebord, således at et bord med metalben vil matche godt med lignende spisebordsstole. Vi har mange materialer at vælge imellem:

  · Stof
  · Velour
  · Træ
  · Kunstlæder
  · Metal
  · Plastik
  · Flet

  Sæt dit helt eget personlige præg - uanset om du giver spisestuen et nyt look med nye spisebordsstole, eller vælger at udskifte både bord og stole. Så kan du f. eks gå på opdagelse i vores sortiment af spisebordssæt.

  En spisebordsstol kan desuden også bruges som kontorstol eller som pyntestol i et hjørne af stuen - det er kun fantasien der sætter grænser.

  Få tips og inspiration til hvordan du kan mikse og matche dine spisebordsstole på kryds og tværs.

  Sid godt og forlæng de hyggelige middage

  Fordi spisestuen ofte er familiens samlingspunkt, kan måltiderne give anledning til mange hyggelige timer ved spisebordet. Det forudsætter at dine spisestuestole har god komfort.

  Vurderingen af en stols komfort er individuel, men noget af det du kan overveje er f. eks om der skal være armlæn på dine spisestuestole. Det giver en afslappende fornemmelse, når man læner sig tilbage i stolen for at slappe af, og kan hvile armene her. Vær opmærksom på at stole med armlæn kræver lidt mere plads omkring og under bordet, da de fylder mere i bredden og højden. Derfor bør du måle efter og sikre at stolen kan gå ind under bordet.

  Udformningen af stolens ryglæn kan også være en afgørende faktor - denne er også forskellig fra person til person, alt efter højde og alder, og hvilket behov man har. Overvej derfor om du skal vælge en spisebordsstol med høj ryg.

  Hvis du gerne vil afprøve vores stole inden du køber dem, kan du finde de fleste modeller i din lokale JYSK, hvor vores dygtige personale står klar til at hjælpe.

  Klassiske eller moderne spisebordsstole

  Det kan være svært at vælge nye spisebordsstole, da der er mange faktorer man skal have med i overvejelserne. Udover komfort og hvor meget stolene skal bruges, så skal du også overveje hvilket visuelt udtryk du ønsker at skabe med dine stole. Her er især velour stole et populært valg. Farverige spisebordsstole er en nem måde at tilføre boligen et moderne og livligt udtryk. Du kan vælge at købe alle stolene i fx mørkeblå eller lyserød, eller du kan vælge at mixe forskellige stole. De mere klassiske farver som hvid, sort, grå og brun findes i de fleste hjem. Det er et sikkert tidsløst valg, som skaber harmoni og et roligt udtryk.

  Uanset om du er til det moderne eller klassiske så gå på opdagelse i vores sortiment. Her finder du mange spændende farvekombinationer både når det kommer til betræk, materialer og stel.