Gamer-stole med fede detaljer og god komfort

Find en gamer-stol som både er flot og giver en korrekt siddestilling. En behagelig gamingstol gør din spiloplevelse endnu bedre, da gamingstole er tilpasset den stilling man sidder i, når man gamer, hvilket ikke er den samme som på en kontorstol, beregnet til arbejde. Gode gamer-stole har armstøtte og et ryglæn som giver din ryg støtte de rigtige steder, selv efter mange timers gaming. 

Det er vigtigt at stolen har den rette siddehøjde og indstilling, så den er komfortabel for netop dig. Du finder et bredt sortiment af gamerstole i stof og læder look, ensfarvet sort og grå design og med friske detaljer i orange, rød, blå og grøn samt gamer-stole med LED-lys. 

Køb gamerstole til både teenager og voksen hos JYSK. Se desuden vores udvalg af gamerborde og stoleunderlag

15 produkter
  15 produkter

  Stort udvalg af gamer stole hos JYSK

  Hos JYSK har vi et stort udvalg af gaming stole i kunstlæder og mesh stof. Vælg mellem farverne sort, blå, grå, grøn, rød og orange. Vores gamer stole har masser af fede funktioner, som bl.a. gør det ekstra behageligt for dig, at game i mange timer uden at få ondt i ryg eller nakke:

  • Flytbar pude
  • Mulighed for at indstille armlæn
  • Vippefunktion
  • Benstøtte
  • Justerbar i højden
  • Praktisk låsefunktion
  • Bremsehjul

  Alt efter hvilken model du vælger, er sædehøjden og sædedybden forskellig. Så sørg for at mål efter og vælg den rette til dig.

  Vælg den rigtige stol til gaming

  En af forudsætningerne for at kunne game uden at få ondt i kroppen, er en gaming stol der kan indstilles efter det enkelte behov. Sørg for at gamer-stolen er justerbar i sæde, armlæn, højde og ryglæn.

  Derudover er det vigtigt at tastatur, mus og skærm har den rigtige placering, og at gamerbordet passer til din stol.

  Læs vores tips til at finde den bedste gamerstol og indstille den korrekt.