Tynde gardiner der lukker dagslyset ind

Vores færdigsyede gardiner i tyndt gardinstof er den perfekte lette solafskærmning til dit hjem. Vi tilbyder et udvalg af tynde gardiner i forskellige gardindesign. Tynde gardiner er et oplagt valg, hvis du vil have et godt lysindfald og samtidig skærme af. Vores udvalg af gardiner i et let stof som fx bomuld, hør og polyester lukker af for det skarpe dagslyset, uden at være hverken transparent eller mørklæggende. Vælg mellem hvide, grå og brune farver, som alle giver et let og naturligt udtryk i dit hjem. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find et godt tilbud.
Har du brug for mere inspiration, kan du læse vores guide til hvordan lange gardiner kan give et pift til indretningen i din stue.   

12 produkter
    12 produkter

    Tynde gardiner til alle rum i hjemmet

    Vores færdigsyede gardiner passer til alle rum i dit hjem. Et tyndt gardin er ideelt at bruge som køkkengardin eller stuegardin. Hæng dine gardiner i lag og skab et stilfuldt hjem, hvor det er nemt at tilpasse lyset. Gardiner i lag giver dig mulighed for at bevare lyset i rummet og samtidigt skærme for nysgerrige blikke. Brug et af vores tynde gardiner som det inderste lag og lad lyset skinne ind i dit hjem. I soveværelset kan du kombinere et tyndt gardin med et mørklægningsgardin, der fås som både rullegardin, plisségardin og persienner.

    Læs mere om valg af gardiner og vedligeholdelse i vores guides: