Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
LEJRE sofabord med egetræsben
Sofabord DOKKEDAL i råt betonlook
SANDBJERG 2-i-1 sofabord i sort metal

Sofaborde til enhver stue

Et sofabord er prikken over i'et i dit sofahjørne. I JYSK finder du altid et stort udvalg af sofaborde i mange forskellige materialer, design og farver. Så uanset om du er til romantik eller minimalisme, har vi et sofabord til din stue. 

Stue - Sofa-/Hjørneborde

 
Sofabord SANDAGER hvid
Sofabord SANDAGER hvid
 
Sofabord SILKEBORG 74x120cm eg
Sofabord SILKEBORG 74x120cm eg
 
Sofabord TAMHOLT hvid/eg
 
Sofabord KALBY 60x120cm lys eg
Sofabord KALBY 60x120cm lys eg
KAMPAGNE
 
Sofabord OURE hvid
Sofabord OURE hvid

Sofaborde i mange størrelser og design

Sofaborde er ideelle til alle de ting, som du gerne vil have ved hånden, når du slapper af i sofaen, for eksempel kaffen og småkagerne. Når øjenlågene bliver tunge, og du trænger til en lur, kan du også smide avisen fra dig på sofabordet. Så er den nem at gribe, når du vågner igen.

Sofabord - et dekorativ møbel

Sofabordet er samtidig et dekorativt møbel, der sætter prikken over i’et i dit sofahjørne. I JYSK har et bredt sortiment af sofaborde i mange forskellige størrelser, design og farver. Uanset om du leder efter et rundt sofabord, et sofabord i eg eller et sofabord med en glasbordplade, så finder du det hos os.

Skab en hyggelig krog med et hjørnebord

Mange sofaborde fungerer også som hjørneborde. Skab en hyggelig krog i stuens hjørne med et lille hjørnebord, hæng eventuelt et par lamper over og pynt med levende lys eller blomster i en vase.

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.