Rammer til billeder og plakater i mange størrelser

Indret dit hjem og vis din personlige stil med billedrammer. Dekoration på væggen skaber liv og farve i et rum, og giver indtryk af, hvem der bor i hjemmet. Pynt med flotte plakater i ramme eller indrammede billeder af dine bedste minder. Find et stort udvalg af rammestørrelser som allerede indeholder flotte plakater, når du køber dem i JYSK. Rammerne spænder fra små rammer i 10x15 cm, som passer til den klassiske størrelse på fremkaldte fotografier, og helt op til plakatrammer i 60x90 cm. Vælg mellem sort, hvid og natur. Har du lyst til at udfolde din kreative side, kan du farve til vores trærammer, og gøre rammen personlig. Med fotorammer kan du også let og billigt udskifte din vægpynt og ændre det udtryk og de farver du bruger i din bolig.

Køb billedrammer til en skarp pris hos JYSK.

  Dekoration - Rammer

  Fotoramme VALTER 30x40cm sort
  22,-/stk.
  54,95 /stk.
  Spar 60%
  Kun i butik
  Fotoramme VALTER 40x50cm sort
  30,-/stk.
  74,95 /stk.
  Spar 60%
  Kun i butik
  Fotoramme VALTER 40x50cm hvid
  30,-/stk.
  74,95 /stk.
  Spar 60%
  Kun i butik

  Personlig dekoration til hele huset

  Billedrammer er en af de mest benyttede former for vægdekoration. Hos JYSK tilbyder vi et stort sortiment af rammer til skarpe priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Alle rum i huset kan bruge vægpynt i form af billeder og plakater. Hæng f.eks. en stor ramme med en plakat eller et billede af jeres familie eller børn i stuen eller køkken/alrum, små, sjove plakater på badeværelset, dejlige minder op i soveværelset og farverige billeder op på børneværelset.

  Hvis du ikke ønsker at bore hul i væggen, kan du benytte det bagstykke der er på flere af vores mindre rammer, som gør at de kan stå på et bord eller en billedhylde. Det er også dekorativt at placere større billedrammer på en reol eller skænk med støtte op af væggen. På den måde kan du nemt flytte rundt på dine billeder og plakater, uden at skulle bekymre dig om huller i væggen.

  Du kan også skabe en galleri-stemning ved at placere flere billeder og plakater i forskellige rammemål på en billedhylde. Dette skaber bevægelse og farve uden at fylde ud i rummet og giver mulighed for fleksibilitet og at skifte ud.

  Billedrammer i forskellige størrelser

  I JYSKs sortiment af rammer finder du en god variation af de populære mål til A format:

  A6 = 10x15 cm

  A5 = 15x21 cm

  A4 = 21x30 cm

  Udover de klassiske formater, har vi også rammer i størrelse 13x18 cm, 18x24 cm, 30x40 cm, 40x50 cm, 50x70 cm og 60x90 cm.

  Inspiration til indretning med rammer

  Det er kun fantasien der sætter grænser for hvor i hjemmet du kan bruge rammer som vægpynt. Det er især moderne med plakater med citater eller budskaber, som kan passe ind i alle rum. Brug disse til at skabe en fotovæg, som giver mulighed for kreativ udfoldelse. Du kan mixe og matche personlige billeder, citatplakater og andre billeder, der falder i din smag - det er helt op til dig.

  Mange af vores fotorammer indeholder farverige plakater, spændende motiver og inspirerende citater, når du køber dem. Hvis de ikke falder i din smag, kan de nemt udskiftes.

  Du kan også skabe ekstra spil i din billedvæg ved at tilføje et spejl som bryder billederne, eller belysning som fremhæver dine plakater eller tilfører ekstra hygge.

  Læs tips og ideer til din billedvæg her.

  Fordele ved at indrette med billedrammer

  Materiale og farve på en fotoramme kan ændre det samlede udtryk - både i rummet men også på selve billedet. Når du skal vælge hvilken ramme der passer bedst til dit foto eller din plakat, bør du overveje hvilket udtryk du ønsker. Er dit billede i kraftige eller mørke farver, vil en afdæmpet og diskret ramme i hvid eller natur fremhæve indholdet i rammen.  Et motiv i lyse toner vil til gengæld fremhæves og suppleres godt af en mørk eller sort billedramme.

  Andre fordele ved at tilføje rammer i boligindretningen er, at billeder på væggene kan bidrage til en bedre akustik i rum hvor der kan være rumklang. Det kan f. eks være på badeværelset, hvor der er mange hårde overflader, der reflekterer lyden. Slå to fluer med et smæk og pynt væggene med dekorative billeder eller plakater, og få en bedre lyd. Jo større rammer og billeder du vælger, desto bedre akustik.