Rammer til billeder og plakater

Indretning med billedrammer er en nem måde at friske dit hjem op med nyt boligtilbehør uden at det koster en formue. En ramme kan bruges til at udtrykke din stil og fremhæve dine familiefotos eller plakater. Lav en collage eller en personlig billedvæg og sammensæt både små og store rammer i forskellige materialer. Hos JYSK kan du købe klassiske fotorammer i sort, hvid eller træ.

  Dekoration - Rammer

  Fotoramme VALTER 10x15cm sort
  7,50/stk.
  14,95 /stk.
  Spar 50%
  Kun i butik
  Fotoramme VALTER 13x18cm sort
  11,50/stk.
  22,95 /stk.
  Spar 50%
  Kun i butik
  Fotoramme VALTER 15x21cm sort
  13,50/stk.
  26,95 /stk.
  Spar 50%
  Kun i butik
  Fotoramme VALTER 18x24cm sort
  15,-/stk.
  29,95 /stk.
  Spar 50%
  Kun i butik
  Fotoramme VALTER 21x30cm sort
  20,-/stk.
  39,95 /stk.
  Spar 50%
  Kun i butik
  Fotoramme VALTER 30x40cm sort
  25,-/stk.
  49,95 /stk.
  Spar 50%
  Kun i butik

  Billedrammer er en af de mest benyttede former for vægdekoration. Hos JYSK tilbyder vi et stort sortiment af rammer til skarpe priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

  Hvis du ikke ønsker at bore hul i væggen, kan du med fordel benytte det bagstykke der medfølger på mange af vores rammer, så de kan stå på et bord eller en billedhylde. Det er også dekorativt at placere større billedrammer på en reol eller skænk med støtte op af væggen. På den måde kan du nemt flytte rundt på dine billeder og plakater, uden at skulle bekymre dig om huller i væggen.

  Billedrammer i forskellige størrelser

  I JYSKs sortiment af rammer finder du en god variation af de populære mål til A format:

  A6 = 10x15 cm
  A5 = 15x21 cm
  A4 = 21x30 cm

  Udover de klassiske formater, har vi også rammer i størrelse 13x18 cm, 18x24 cm, 30x40 cm, 40x50 cm, 50x70 cm og 60x90 cm.

  Inspiration til indretning med rammer

  Det er kun fantasien der sætter grænser for hvor i hjemmet du kan bruge rammer som vægpynt. Det er især moderne med plakater med citater eller budskaber, som kan passe ind alle rum uanset om det er på badeværelset, børneværelset, i køkkenet, entreen, stuen eller kontoret.

  Valg af billeder

  Det er moderne at lave en fotovæg, da det giver mulighed for kreativ udfoldelse. Du kan mixe og matche personlige billeder, citatplakater og andre billeder, der falder i din smag - det er helt op til dig.
  Mange af vores fotorammer indeholder farverige billeder, spændende motiver og inspirerende citater. Hvis det ikke falder i din smag, kan de nemt udskiftes.

  Mørke eller lyse billedrammer

  Materiale og farve på en fotoramme kan ændre det samlede udtryk - både i rummet men også på selve billedet. Et billede med mørke toner vil passe sig godt i ramme med hvid eller neutral træramme, hvorimod et motiv med lyse toner fremhæves og suppleres godt af en mørk eller sort billedramme.

  Du kan også vælge at købe nogle hvide eller træfarvede rammer, som du selv maler i en bestemt farve. Det gør både dine rammer mere personlige og mere kreative.

  Akustik og rumklang

  Billeder på væggene kan bidrage til en bedre akustik i rum hvor der kan være rumklang. Det kan f. eks være på badeværelset, hvor der er mange hårde overflader, der reflekterer lyden. Slå to fluer med et smæk og pynt væggene med dekorative billeder eller plakater, og få en bedre lyd. Jo større rammer og billeder du vælger, desto bedre akustik.