INSPIRATIONSDAGE – SPAR OP TIL 60%*KØB NU


MØBELDAGE - SPAR 20-50%*KØB NU

Festlig borddækning til nytårsaften

Skab en festlig borddækning til nytår

Dato:

Kategori: Indretning

Tags: Nytår, Borddækning

Kan du komme i tanke om en bedre måde at fejre begyndelsen af et nyt år på end ved at samle dine venner og elskede til en særlig aften? Det er nemt at give dine gæster et uforglemmeligt nytår med inspiration fra JYSK.

Gør klar til nytår sammen med JYSK

Begynd det nye år på bedste vis ved at arrangere en elegant middag for dem, du holder af. JYSKs køkkensortiment gør det nemt at dække op til gæster.

Prøv at kombinere de unikke tallerkener TONE med det gyldne salatbestik ASKE og en dækkeserviet for at skabe et nytårslook.

Grey and blue plates and gold cutlery on New Year’s table


Læs her hvordan du dækker bordet til en festlig aften

Du kan servere små forretter eller dessert i skålene JONAS, som findes i forskellige farver og størrelser. Det gør det nemt at mikse og matche og skabe et legende look, som dine gæster helt sikkert vil bemærke og værdsætte.  

Farver skaber festlig stemning

Den nemmeste måde at skabe den rette stemning på er ved at bruge mange forskellige farver.

Green glass vase and candlesticks in glass with twisted candles


Det kan nemt gøres ved at tilføje de snoede stearinlys BALDUR til lysestagen EDGAR eller ved at komme kunstige blomster såsom SAFRAN i vasen ROY. Begge er samtidig gode tilføjelser til hjemmet efter nytår.


Vigtigst af alt er selvfølgelig de traditionelle nytårsfarver guld, sølv og glitter.

Gold decoration, candlesticks and candles on New Year’s table


Prøv at bruge de gyldne vægdekorationer STELLAN som en del af borddækningen eller gør det nemt at få din julepynt til at holde lidt længere ved at kombinere dine farverige juledekorationer med den gyldne bakke FRITS. På den måde er du garanteret en festlig stemning ved middagsbordet.