MØBELDAGE - SPAR OP TIL 50%KØB NU


FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 3.500 KR. SLUTTER TIRSDAG 30.5.2023SHOP NU

Festlig borddækning til nytårsaften

Skab en festlig borddækning til nytår

Kan du komme i tanke om en bedre måde at fejre begyndelsen af et nyt år på end ved at samle dine venner og elskede til en særlig aften? Det er nemt at give dine gæster et uforglemmeligt nytår med inspiration fra JYSK.

Gør klar til nytår sammen med JYSK

Begynd det nye år på bedste vis ved at arrangere en elegant middag for dem, du holder af. JYSKs køkkensortiment gør det nemt at dække op til gæster.

Prøv at kombinere de unikke tallerkener ELMER med det gyldne bestik MIKAEL og en dækkeserviet for at skabe et nytårslook.


Læs her hvordan du dækker bordet til en festlig aften

Du kan servere små forretter eller dessert i skålene TONY, som findes i forskellige farver og størrelser. Det gør det nemt at mikse og matche og skabe et legende look, som dine gæster helt sikkert vil bemærke og værdsætte.  

Farver skaber festlig stemning

Den nemmeste måde at skabe den rette stemning på er ved at bruge mange forskellige farver.


Det kan nemt gøres ved at sætte kunstige blomster såsom PER i vasen CASPER. Begge er samtidig gode tilføjelser til hjemmet efter nytår.


Vigtigst af alt er selvfølgelig masser af lys og og glitter.


Prøv at bruge de gyldne vægdekorationer STELLAN som en del af borddækningen eller gør det nemt at få din julepynt til at holde lidt længere ved at kombinere dine farverige juledekorationer med den gyldne bakke FRITS. På den måde er du garanteret en festlig stemning ved middagsbordet.

Udforsk mere

Sådan rengør du dine gardiner og persienner

Sådan kan mørklægningsgardiner gøre en forskel i dit hjem

Gaveidéer til mors dag

Byd sommeren velkommen med trendy farver