Væghylder, svævehylder og billedhylder

Hylder kan bruges til at pynte med personlige ting eller som opbevaring. Fremhæv dine familiefotos og billeder på en gallerihylde, udstil dit nips i en sættekasse eller på en svævehylde. Brug pyntehylder til at indrette din bolig og skabe en hyggelig stemning med planter, souvenirs og lys. 

Bliv inspireret af vores store udvalg af moderne hylder i god kvalitet. Hos JYSK finder du et hav af hylder i forskellige materialer og designs  – alt fra egetræshylder, glashylder til metalhylder og bogkasser. De findes i forskellige farver og størrelser, og er lette at hænge op i ethvert hjem.

Brug hylder til ekstra opbevaring

Hylder kan bruges i alle boligens rum uanset om det er stue, køkken, entré eller badeværelset, der trænger til dekorativ indretning. Det er også en ideel måde at skabe ekstra opbevaringsplads. Køb kurve der passer i størrelsen og udnyt hylderne som hængeopbevaring uden, at det syner rodet. 

Svævehylder
Bor du småt og har brug for meget ekstra opbevaringsplads, så er svævende hylder en god løsning. Ved at hænge hylder lige under loftet, udnytter de vægplads som ikke ellers ville blive brugt. Svævehylder er f. eks perfekte som hattehylde i entréen.

Billedhylder
En billedhylde kan bruges til andet end billeder. Den er ideel som krydderihylde i køkkenet, fordi du holder køkkenbordet fri og så har du krydderier lige ved hånden, når der skal laves mad.

Væghylder
Disse findes i mange forskellige varianter, former og farver. Nogle væghylder kan fungere som en moderne amagerhylde eller sættekasse med plads til nipsting og souvenirs, mens væghylder formet som en åben kasse ofte bruges som bogkasser.

Størrelse og materiale

Overvej hvor hylden skal hænge, så du får købt den rigtige højde, dybde og bredde. Tænk også over den øvrige boligindretning, og hvilket materiale din nye væghylde eller svævehylde skal passe sammen med. Hos JYSK har vi hylder i træ, metal, eg, messing og massiv træ, så der er noget til enhver boligindretning. En klassisk hvid eller sort hylde matcher de fleste møbler, mens en brun eller træfarvet hylde giver indretningen et varmt udtryk.