Store løse tæpper i flot design

Store tæpper er en af de boligtekstiler, der er populær at bruge i indretningen. Hos JYSK har vi et flot udvalg af moderne og farverige tæpper i moderne design. Vælg mellem natur, beige, rosa, grå og råhvid/sort i mange forskellige størrelser og gode materialer. Køb også et skridsikkert underlag som tilbehør til dit store tæppe.

  Tæpper - Store tæpper

  Tæppe MARIGRAS 140x200 natur
  200,-/stk.
  449,- /stk.
  Spar 55%
  Kun i butik
  Tæppe VANDMYNTE 140x200 beige/sort
  400,-/stk.
  899,- /stk.
  Spar 56%
  Kun i butik

  Størrelse og materiale

  Vi tilbyder et bredt udvalg af store tæpper i forskellige størrelser:

  130x193 cm
  135x190 cm
  140x200 cm
  160x230 cm
  200x300 cm

  Vores tæpper er rektangulære i størrelsen, men nogle af tæpperne kan beskæres i størrelse eller form, så du f. eks kan få et kvadratisk eller rundt tæppe.

  Tæppemateriale

  Løse tæpper fremstilles i forskellige materialer. Hos JYSK finder du tæpper fremstillet i både naturmaterialer og syntetiske materialer. 

  • Jute - eftertragtet tæppe med grov struktur og et naturligt look, der stammer fra plantefibre. Denne type materiale er næsten vedligeholdelsesfrit og meget slidstærkt.
  • Polypropylen - det mest udbredte materiale til fremstilling af syntetiske tæpper. Det absorberer ikke væske og er lettere at holde rent end mange andre tæpper.
  • Bomuld - velkendt blødt materiale, der varmer dejligt om fødderne. Et bomuldstæppe passer ind i de fleste hjem.

  Inspiration til brug af løse tæpper

  Store tæpper er et godt alternativ til væg til væg tæpper, og bliver ofte brugt i en spisestue under spisebordet eller under sofabordet i stuen. Indret også din entre med et flot tæppe, men vær opmærksom på at vælge et fladvævet tæppe, som kan holde til mere.

  Gulvtæpper er generelt bløde og varme for fødderne, men har også den fordel at de kan absorbere lyd, og forbedre akustikken i et rum med hårde gulve. Et stort tæppe dækker et større areal og sikrer altså en bedre akustik end små tæpper.

  Vask og vedligeholdelse af store tæpper

  Langt de fleste af vores store tæpper tåler ikke vask i maskinen.

  • Tør af med en fugtig klud eller
  • Pletrens med vand 
  • Støvsug tæppet

  Tæppets levetid forlænges ved at anvende disse metoder. Enkelte tæpper kan dog vaskes ved 40 grader og tørretumbles ved lav temperatur. Tjek specifikationerne på produktet, så du ikke risikerer at ødelægge tæppet. Dertil kommer at du selvfølgelig også kan støvsuge og ryste det.