Tilbehør og dekorationer til hjemmet i beige og naturlige farver med kunstige blomster og planter

Ny Nordic Mood-kollektion inviterer hyggen ind i hjemmet

Den nye kollektion af hjemlige produkter i den nordiske stil sikrer en varm og hyggelig stemning i hjemmet med organiske former, taktile materialer og sarte, dæmpede farver. Med en masse spændende nyheder, der dækker over alt fra en klassisk hvid vase med et touch af retro til en smuk fyrfadsstage i træ – FSC-certificeret mangotræ (FSC®N001715) – vil boligtilbehøret og møblerne i kollektionen hjælpe dig med at få det smukke, rustikke, hjemlige, hyggelige og komfortable ind i hjemmet. 

Vasen INGBERT fås i en smuk lys beige farve og er samtidig drysset med små sprint af grå detaljer. Vasens hals med sit klassiske mønster giver den et tidløst element.

Den smukke LAUST buket af kunstige blomster fås i matchende rolige nuancer af beige, rosa og mint – og sammen med INGBERT vasen ophøjer de hyggen i dit hjem. 
JOHAN fyrfadsstagen i træ udstråler varme og naturlig hygge, da mangotræets smukke struktur fremhæver det smukke ved naturlige materier.

Fyrfadsstagen passer naturligvis perfekt til fyrfadslys og ophøjer stemningen i dit hjem. Hver JOHAN fyrfadsstage er unik, da intet stykke mangotræ er ens. 
INGBERT vasen og JOHAN fyrfadsstagen er et smukt par og en fantastisk kombination, der kan skabe ro og hygge i hjemmet. 

En af tidens trends er at indrette hjemmet med vertikale elementer og dekorationer – med andre ord at løfte sin indretning og sine dekorationer i hjemmet op fra gulvet. Til dette formål passer SIGMUND piedestalen perfekt. Den er en minimalistisk og stilren platform, hvorpå du kan stille dine planter i blomsterpotter, vaser, bordlamper eller lignende, og med dens smukke taktile overflade og rolige beige farve, passer den perfekt ind i alle moderne hjem. 

RAYMOND blomsterpotten er et perfekt match med SIGMUND, da den er en naturlig forlængelse af den rolige stilrenhed, som piedestalen tilfører hjemmet. Kombinér RAYMOND med vores ASGAR kunstige blomster for et smukt grønt touch, der ikke kræver vedligehold.

SOFUS vasen er et klassisk eksempel på, hvordan organiske former kan skabe smukke detaljer i hjemmet. Vasen er især en fryd for øjet, når den placeres omgivet af naturmaterialer såsom ved siden af FRITLEV opbevaringskurven med låg. Tilføj et bundt RALF kunstige blomster med et tørret look til SOFUS vasen og få et smukt og iøjnefaldende element til den rare, rolige indretning. 

BERGMYNTE og ENGKLOKKE pyntepuderne fortsætter trenden med rolige, dæmpede farver. Begge pyntepuder fås i beige med stribet i sarte nuancer og forskellige farver. De tilfører hjemmet en blød og taktil komfort, du kun kan nyde og holde af.  

BONDEROSE plaiden i fleece fås i en rolig beige farve, og dens smukke frynser giver tæppet personlighed. BONDEROSE er perfekt til en hyggestund på sofaen eller i en loungestol. TRISTIAN kunstig plante er et iøjnefaldende touch af grønt, og sammen med SIVERT blomsterpotten tilfører de begge naturens glæde til dit hjem. 

Produkterne i den nye Nordic Mood-kollektion kan købes i alle JYSK-butikker og på JYSK.dk. 

Udforsk mere

Indkøberens favoritter indenfor interiør

Indkøberens favoritter indenfor interiør

Skandinavisk indretning med roligt, elegant udtryk

Skandinavisk indretning med roligt, elegant udtryk

Indretning af studiebolig: Få det rigtige udstyr

Indretning af studiebolig: Få det rigtige udstyr

Vælg den rigtige blomstervase

Vælg den rigtige blomstervase