Viskestykker til ethvert køkken

Er du tilhænger af de klassiske ternet kokkeviskestykker, fordi du ved at sugeevnen er god, eller foretrækker du mere moderne designs, som passer ind i boligindretningen? Du kan roligt investere i viskestykker fra JYSK, som er både flotte og funktionelle. Det er de små detaljer som gør forskellen, så match dine viskestykker med din indretning i køkkenet, og skab en fuldendt og sammenhængende boligindretning. Gå på opdagelse i vores sortiment af farverige viskestykker med tern, striber eller blomstret mønster enten online eller i din lokale JYSK.
De er alle fremstillet i bomuld og fri for sundhedsskadelige stoffer. Læs mere her.

14 produkter
    14 produkter

    Viskestykker med optimal suge- og tørreevne

    Hvis du oplever at dine viskestykker ikke suger vandet, og er langsomme om at tørre, er der råd at hente. For at opnå den bedste sugeevne, anbefales det at lægge nye viskestykker i blød i et døgn, før du tager dem i brug. Det vil få bomuldsfibrene til at åbne sig, og dermed får viskestykkerne en bedre sugeevne. Samtidig får det eventuelle rester af overskudsfarve til at forsvinde. Kom evt. lidt eddike i det kolde vand. Eddiken binder farven til bomulden, så håndklæderne holder bedre på farven. Derefter vaskes de ved 60 grader.

    Undgå at bruge skyllemiddel når du vasker dine viskestykker. Hvis du bruger skyllemiddel vil der dannes en hinde på bomulden, der forringer viskestykkernes suge- og tørreevne. De samme tips gør sig gældende for nye håndklæder. Læs vores guide her.