Køkkenudstyr til en stilfuld køkkenindretning

Hos JYSK forstår vi vigtigheden af et køkken, der både er velfungerende og emmer af hygge med et stilfuldt touch. Derfor har vi et stort udvalg af fint service, serveringsservice og køkkentilbehør, der passer til alle køkkener. Vores køkkenartikler er ikke kun praktiske, men også nøje udvalgt i forhold til farver, stil og kvalitet med produkter, du ønsker at have stående fremme. Vælg køkkenudstyr til hverdagsbrug eller særlige lejligheder. Vi har alt det, der skal til for at skabe det perfekte køkkenmiljø. Vi har gjort det nemt for dig at opdatere dit køkken med små stilfulde detaljer, som gør en stor forskel i hverdagen. Læs mere i vores guide til at opdatere køkkenet

Se også vores udvalg af køkkentekstiler.

55 produkter
  55 produkter

  Service

  ELMERTallerken ELMER Ø19cm glas
  15,-/stk.
  30,- /stk.
  Laveste pris 30 dage 20,- /stk. (-25%)

  Serveringsservice

  Flotte køkkenartikler til alle måltider

  Uanset om du leder efter det fineste guldbestik til aftensmaden, flotte skåle til servering af morgenmad eller et fint skærebræt i træ, der kan stå fremme året rundt, så finder du det hos JYSK. I udvælgelse af vores køkkensortiment har vi lagt vægt på, at produkterne skal passe til brug i hverdagen samtidig med, at produkterne skal være så flotte, at du har lyst til at have dem stående fremme i hjemmet. Når aftensmaden skal på bordet, kan det for mange have stor betydning, om tallerkenerne både er funktionelle og flotte at kigge på. Derfor har vi valgt at kombinere det hele og til priser, hvor alle kan være med. Bliv inspireret af fine produkter til køkkenet med vores guide til, hvordan du tilføjer et strejf af varme til spisebordet og køkkenet.

  Stilfulde detaljer til alle køkkener og spisestuer

  Farverige detaljer kan live ethvert køkken op, mens farveneutrale detaljer i grå, beige og transparent kan være med til at skabe ro og elegance. En kombination kan give dig lidt af det hele og skabe din helt personlige stil. Alle produkter og detaljer kan tilføjes i dit køkken uanset størrelsen på dit køkken. Køkkenartikler fra JYSK passer både til et stort køkken, et lille køkken eller det køkken, der er lige midt imellem i størrelsen. Det er helt op til dig hvilke produkter, der skal stå fremme og hvilke, der passer ind i skuffen eller vitrineskabet. Måske har du plads til at stille kopper og krus på en fin kophylde i køkkenet. Det er kun fantasien (og måske pladsen), der sætter grænser.