Sengetæpper - følelsen af luksus i soveværelset

Når du lægger et sengetæppe på sengen giver det dit soveværelse et mere roligt, varmt og ordnet udtryk på en let og hurtig måde. Find et tæppe, som passer lige i din stil og favorit farver, og match sengetæppet med flotte pyntepuder eller rygpuder. Hos JYSK har vi tæpper til både enkeltseng og dobbeltseng i str. 160x220, 220x220x 220x240 og 240x260. Vælg mellem bomuldstæpper med struktur og quiltede tæpper i blå, grå, beige, grøn eller rosa. Flere af vores sengetæpper har forskellige farver på de to sider, så du kan vende tæppet og få et nyt look. Bemærk at mange af vore sengetæpper findes i flere størrelser.

Fordele ved et sengetæppe

En af fordelene ved et sengetæppe er, at det er nemt at rydde op omkring sengen, og få soveværelse til at fremstå ryddeligt ved at lægge et tæppe over sengen. Det er super flot og dekorativt, og sikrer et ensartet udseende hver dag. Og trænger du til at ændre indretning eller stil i soveværelset, kan du købe sengetæpper i forskellige farver, så der er noget forskelligt at vælge imellem - det er en nem og billig løsning. Et sengetæppe beskytter desuden seng og sengetøj mod støv og snavs.

Vent med at rede sengen

Det er vigtigt at sørge for, at din seng får luft inden du reder den. Læg dynen ned i fodenden, når du står op, så fordamper nattens sved hurtigere. Hvis du straks lægger sengetæppe på sengen, når du står op, giver det støvmider bedre levevilkår, da de trives i et fugtigt og varmt miljø.