Lad et lammeskind pynte dit hjem

Et skind er en oplagt mulighed til at sætte et unikt præg på din boligindretning. Brug imiteret eller ægte lammeskind til at tilføre et eksklusivt udtryk til dit hjem. Du kan både vælge at placere skindet dekorativt i sofaen, lænestolen, på gulvet eller hæng det på væggen. Ægte lammeskind er et unikt naturprodukt og kan fungere som modstykke til hjemmets kunstigt fremstillede materialer. Fordelen ved ægte lammeskind er, at det er varmt, komfortabelt og varmeregulerende, så kroppen holder en behagelig temperatur. Du kan også vælge et imiteret lammeskind, som er et lidt billigere alternativ. Frisk indretningen op med et farverigt rosa skind fra JYSK, eller vælg et lammeskind i klassiske farver som hvid, grå eller brunt. Se udvalget hos JYSK lige her.

Hvor stammer vores skind fra?

Vores ægte skind kommer fra New Zealand og bliver derefter garvet i Kina – uden brug af skadelige stoffer. Skindene stammer fra dyr, som alligevel skulle slagtes. Dyrene bliver altså ikke slagtet alene for skindets skyld. Alle vores skind er Woolmark-certificerede.

Vedligeholdelse af skind

Et dejligt blødt lammeskind er til for at blive brugt. Hvis du efter noget tid synes at dine dyreskind trænger til en opfriskning, så læs med her. Ægte skind selvrensende og kræver ikke meget pleje. Vi anbefaler nemlig ikke, at du vasker hverken vores ægte newzealandsk lammeskind eller imiterede skind i vaskemaskinen. Derudover fraråder vi dig at stryge, blege og tørretumble dine skind. Vask med en fugtig klud og undgå at vride skindet.