Bænke, stumtjenere og knagerækker til entreen

Entreen er det første, du møder, når du kommer hjem efter en lang dag, og det er i entreen, at du byder dine gæster velkommen. Derfor vil de fleste af os gerne have flotte entremøbler samt en pæn og ryddelig indgang. Giv entreen et personligt touch, som matcher boligindretningen i resten af boligen. I JYSK har vi et bredt udvalg af flotte, funktionelle entrebænke, stumtjenere, knager, knagerækker, hattehylder og entreskabe, der hjælper dig med at holde orden på en dekorativ og stilfuld måde. Vi har møbler i forskellige størrelser, farver og materialer, så du finder let noget, der passer ind i dit hjem. Gå på opdagelse i vores sortiment af entremøbler og find et godt tilbud.

Stort udvalg af smarte entremøbler

I JYSK kan vi hjælpe dig med en flot og funktionel indretning af entreen. Du kan bl.a. indrette med disse møbler i din entre:
 
  • Bænke
  • Stumtjenere
  • Hattehylder 
  • Knager og knagerækker
  • Dekorationsstiger
  • Entreskabe

En bænk i entreen giver dig en kærkommen mulighed for at sætte dig og hvile benene et øjeblik, mens du får skoene af eller på. Især bænke med polstret sæde eller medfølgende hynder er oplagt at bruge som siddeplads. Vælg mellem et flettet sæde, løs hynde eller indbygget hynde af skum og moderne stof som f. eks velour og fløjl. Mange af vores bænke har samtidig skuffer, hylder eller kurve, som giver en god mulighed for opbevaring. Hæng eventuelt en hattehylde med knagerække over din bænk.

Nogle af vores bænke har indbyggede skohylder, men skoskabe og skoreoler er perfekte til opbevaring af skoene, mens en stumtjener holder styr på overtøjet. Når årstiderne skifter og det er tid til at finde sommerjakken frem og gemme vinterjakken væk - eller omvendt - kan du med fordel investere i et entreskab, så overtøjet altid er lige ved hånden. Slå to fluer med et smæk og spar på pladsen ved at vælge et skab med indbygget spejl.

Vi har i JYSK entremøbler i flere forskellige stilarter, materialer og størrelser, så du har mulighed for at vælge de møbler, som passer bedst til netop din entre. Husk også de små detaljer, som for eksempel et spejl, en pæn dørmåtte eller en lysende lanterne ved hoveddøren.

Brug for inspiration til indretning af entreen? Læs vores blogindlæg her og bliv inspireret.