Skoopbevaring med plads til dine sko

Nogen vil påstå, at man aldrig kan få for mange sko? Men hvis der er mangel på opbevaringsplads i hjemmet, kan de let komme til at ligge og flyde i en bunke. Alt efter om i er en familie på 5 eller om du bor alene, så er behovet for smarte opbevaringsløsninger forskellige. Få orden i skoene med et smart skoskab, en skohylde, skostativ eller skoreol -  du finder let en model der passer ind i din entré eller bryggers. Du kan nemt udvide pladsen ved at købe flere skoreoler og stable dem, eller indrette flere skoskabe ved siden af hinanden. Hos JYSK har vi store og små opbevaringsmuligheder til dine sko. Vælg imellem skoskabe og skoreoler i metal, bambus, træ, finer og rustfrit stål i farverne hvid og sort. Du kan også vælge en praktisk opbevaringsboks til at organisere dine sko.

Skoskab vs. skoreol og skohylde

Skoskab
Et skoskab har den fordel, at hylderne er skræddersyet til opbevaring af sko, så de ikke bliver mast og mister form. Her står de pænt på en hylde, fremfor at ligge i en stor bunke. Det gør det nemt at finde dine sko i en travl hverdag, og du slipper for at lede efter to identiske sko, f. eks til børnene. Derudover kan du frigøre noget gulvplads med et væghængt skoskabet på væggen. De fleste skabe beregnet til sko er ikke ret dybe, så de fylder mindre, og vil sagtens kunne placeres i en smal gang.

Skoreol og skohylde
En skoreol eller -hylde er derimod mindre kompakt, dominerer ikke i indretningen, og er lettere at finde plads til. En anden fordel ved en skoreol er også, at den er let tilgængelig, når du hurtigt skal hoppe i sko eller sandaler for at tømme postkassen eller ud med skraldeposen. En skohylde kan du næsten installere overalt i hjemmet - det kræver blot, at der er plads på væggen. Her bliver skoene fjernet fra gulvet og op i højden, hvor de er ude af syne. På den måde virker det mere ryddeligt, og det kan være en fordel i en lille entré.

Læs også vores blogindlæg med ideer til skoopbevaring