Skriveborde, gamerborde og hæve-sænke borde

Et skrivebord er uundværligt til arbejde på hjemmekontoret eller til lektielæsning på værelset eller studieboligen. Hvis du bruger dit skrivebord i mange timer af gangen, kan du med fordel vælge et hæve sænkebord som giver de bedste forudsætninger for en god og varieret arbejdsstilling. Du kan også vælge et computerbord, som kan fungere både til arbejde ved en bærbar computer eller gaming med en stationær computer. Nogle af vores skriveborde har en flytbar sektion, så du kan bruge det som hjørneskrivebord. Hos JYSK har vi et bredt sortiment af både skriveborde og PC-borde i metal, egetræ, højglans eller råt beton look.

Find også din kontorstol/gamingstol og stoleunderlag her på siden, eller i din lokale JYSK butik.

  Kontor - Skriveborde/PC-borde

  Skrivebord AABENRAA 55x110 eg/sort
  650,-/stk.
  899,- /stk.
  Spar 28%
  basic
  Kun online

  Kontorborde der sikrer gode arbejdsforhold

  Et skrivebord er en væsentlig del af dit hjemmekontor, og hos JYSK finder du skriveborde og PC-borde i flere forskellige modeller, størrelser og materialer - i god kvalitet. Et lille skrivebord er god til let kontorarbejde, mens kontoret der fungerer som hjemmearbejdsplads ofte kræver et stort skrivebord med skuffer og god bordplads til bøger, mapper og diverse papirer.

  Hertil kan du vælge at købe en kontorstol, der giver din ryg den optimale støtte, når du sidder og knokler med opgaver i mange timer. Husk også at det er vigtigt med en god belysning ved din arbejdsstation. Se vores udvalg af effektive og dekorative bordlamper.

  Hvis du ikke har et ekstra værelse, der kan bruges til kontor, kan du indrette kontor i et hjørne af stuen. Det kan være en fordel at være tæt på familien, men samtidigt er det svært at lukke en dør for at få ro. Læs vores praktisk indretningstips her.

  Gaming-bord med plads til det hele

  Det rigtige gaming setup kræver et godt bord. Når du investerer i et gamer bord er det vigtigt at vælge et, der passer til dit behov. Hos JYSK finder du et smart gamingbord med LED lys, klistermærker, kopholder og kabelskjuler. Husk at vælge en gamingstol, der kan justeres efter skrivebordet, så det passer i højden. Læs mere om vores anbefalinger til at vælge den rigtige gamingstol og gamingbord.

  Hæve sænkebord til en varieret arbejdsstilling

  Et kontor med hjemmearbejdsplads er som regel lig med mange timer foran computerskærmen. Her er det vigtigt at du sidder ergonomisk korrekt, og sørger for at variere din arbejdsstilling flere gange i løbet af en dag. Det kan du nemt med et hæve sænkebord. Hos JYSK har vi stabile og robuste elektriske hæve sænke borde med justerbare fødder. De fås i metalramme med finer bordplade i sort og hvid i størrelse 80x160 cm, og kan justeres i højden fra 68 cm til 119 cm.

  Et hæve sænkebord kan alternativt også bruges til gamer bord, fordi der med 80 cm i dybden er plads til at sikre god afstand til skærmen, og fordi bordet er højdejusterbart.

  Mix og match møblerne til dit hjemmekontor

  Hvem siger at hjemmekonteret nødvendigvis skal være stift og kedeligt? Kontormiljøer har det ofte med at være praktiske og funktionelle, men også lidt kedelige. Sådan behøver det dog ikke at være. Du kan med simple midler forene stilen i dit hjemmekontor med boligens øvrige indretning og skabe et moderne look.

  Brug fx en spisebordsstol ved dit skrivebord som et alternativ til en traditionel kontorstol. Og læg evt. et lammeskind over stolen eller køb en stolehynde for at give den noget ekstra hygge og komfort. Man kan skabe nogle fine udtryk ved at kombinere spisebordsstolen med et stilrent skrivebord.