Praktiske hæve sænkeborde i forskellige størrelser

Hæve sænkeborde er meget mere end bare et skrivebord til kontoret. Et hæve sænkebord kan nemt give en mere komfortabel arbejdsdag med mulighed for at variere din arbejdsstilling. Køb et bord, der kan justeres i højden, så du nemt kan skifte stilling og samtidig passe på din ryg. Uanset om du leder efter et stort hæve sænkebord i hvid eller et lille, sort hæve sænkebord, finder du det hos JYSK. Vælg mellem et elektrisk hæve sænkebord, et hæve sænkebord i FSC® Mix eller hvorfor ikke vælge et ledningsfrit højdejusterbart bord med hjul? Et lille manuelt hæve sænkebord kan være den bedste investering til et kontor med mindre plads.

Se hele vores online udvalg af kontormøbler og find det, der passer bedst til dit behov. En gamer stol eller kontorstol er det perfekte match til et hæve sænkebord.

10 produkter
  10 produkter

  Hvorfor vælge hæve sænke bord?

  Et arbejde foran computerskærmen - derhjemme eller på kontoret er en krævende opgave. Det er vigtigt, at du sidder ergonomisk korrekt, så du kan optimere dine timer foran computerskærmen. Der er mange flere fordele ved et hævesænkebord end blot en varieret arbejdsstilling:

  • Skift nemt og hurtigt arbejdsstilling
  • Øg blodcirkulationen i kroppen ved at skifte stilling
  • Stå op eller sid ned, mens du arbejder
  • Justér til den højde, der passer til dig

  Hvis du er i tvivl om, om du skal vælge et hæve sænkeskrivebord eller ej, kan du også finde inspiration i vores guide til at vælge det rigtige skrivebord til hjemmekontoret.

  Hvilket hæve sænke bord skal jeg vælge?

  I sortimentet hos JYSK finder du stabile og robuste hævesænkeborde i små og store størrelser med forskellige mål som 70x40, 70x130, 70x140 og 80x160. Det er en god idé at tænke på, hvad der passer bedst til dit behov og hvilket design, du bedst kan lide. Alle vores hæve/sænkeborde findes i sort og hvid og passer til de fleste kontorer. Hæve sænkebordene kan derudover justeres i højden fra 65 cm til 119 cm.

  Elektriske hæve-sænkeborde 

  Et elektrisk hæve sænkebord er bekvemt på hjemmekontoret og justeres i højden med blot et klik. Elektriske hæve sænke borde er et godt valg for dig, der ønsker, at det skal være nemt og ligetil at skifte arbejdsstilling. Hvis du leder efter et stort hæve sænkebord, er de elektriske borde også et godt valg, da de er nogle af de største justerbare borde i sortimentet hos JYSK og passer godt til de fleste kontorpladser. De største elektriske hæve sænkeborde har op til 80 cm i dybden og kan alternativt også bruges som gamer bord med den gode afstand i skærmen.

  Ledningsfrit og højdejusterbart bord med hjul

  Et manuelt hæve sænke bord uden ledning gør det nemt og passer perfekt til dig, der vil justere bordet på dit hjemmekontor uden ledninger og stik. Højden justeres nemt op og ned ved brug af gaslift-funktion. Gaslift er en tilsvarende funktion, som du kender fra en kontorstol. De ledningsfrie hæve sænkeborde i størrelse 70x40 er små og praktiske at have på et lille kontor eller som et ekstra bord i kontorindretningen på det større kontor.

  Læs også gerne vores indretningstips til hjemmekontor i stuen.