GREEN WEEK - SPAR OP TIL 60%KØB NU


FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 1.000 KR. - SLUTTER SØNDAG 26.3.2023

Tre forskellige skriveborde i hjemmekontoret

Guide: Valg af skrivebord til hjemmekontoret

Hvilket skrivebord er det rigtige skrivebord? Svaret afhænger af den plads, du har til rådighed, hvad du skal bruge skrivebordet til, og hvilken stil du kan lide. I denne guide viser vi dig nogle af de forskellige muligheder hos JYSK.

Til en start skal du overveje, hvilken størrelse skrivebordet skal have. Hvis du bruger det til arbejde og skal have plads til både skærm, mus og tastatur, skal det være så dybt som muligt, og ikke under end 60 cm. Hvis du har to skærme, har du brug for et skrivebord, der er mindst 140 cm bredt. Endelig er der højden. De fleste skriveborde er omkring 75 cm høje, men hvis du kan lide at stå op en gang imellem, er et hæve-sænkebord måske løsningen. Vi har to forskellige i vores sortiment: SLANGERUP og STAVANGER. SLANGERUP har en maksimal højde på 119 cm, hvor STAVANGER har en maksimal højde på 85 cm.

Hæve sænkebord og kontorstol på hjemmekontoret

Skrivebord med skuffer eller hylder

Når du handler møbler til hjemmekontoret, er det altid en god ide at overveje opbevaringsløsninger. Har du brug for et skrivebord med hylder eller en lille kommode til din nye arbejdsstation? Nogle skriveborde har skuffer, mens andre har en hylde under bordpladen, og nogle har en kombination, som TRAPPEDAL.

Lille skrivebord med hylde og skuffe ved et vindue


Skufferne kan også placeres på siden af bordet, så du har mere plads til dine ben og mere opbevaringsplads - ligesom det er tilfældet med ULLITS skrivebordet, der også har et lille skab.

Skrivebord med lille skab og hylder

Enkle og elegante skriveborde

Hvis du kan lide et enkelt look på dit hjemmekontor, eller hvis du ikke har det store behov for opbevaringsplads, er AABENRAA et smukt skrivebord med en lille bakke under bordpladen.

Skrivebord med sorte metalben og grå kontorstol


En anden mulighed er VANDBORG, som er lidt bredere og dybere end AABENRAA, men stadig med et let og elegant udseende.

Skrivebord og spisebordsstol ved en grå væg

Computerbord til gameren

Hvis du (eller dit barn) er en ivrig gamer, er et computerbord som LANGHOLM det rigtige valg for dig. Det er ikke bare et computerbord – det ser sejt ud med det indbyggede LED-lys, og med kopholderen minimerer du risikoen for at spilde ned i dit elektriske udstyr.

Få vores tip til at vælge den rigtige gamerstol og gamerbord

Computerbord med LED-lys og kopholder

 

 

Udforsk mere

Valentinsgaver til mænd

I rampelyset: EGELEV-kollektionen

Få inspiration til indretning af dit hjemmekontor

Indret dit hjem med gardiner til mange formål

Find din lokale JYSK-butik

Få råd og vejledning fra vores butikspersonale, og se vores brede udvalg i butikken.