Tre forskellige skriveborde i hjemmekontoret

Guide: Valg af skrivebord til hjemmekontoret

Hvilket skrivebord er det rigtige skrivebord? Svaret afhænger af den plads, du har til rådighed, hvad du skal bruge skrivebordet til, og hvilken stil du kan lide. I denne guide viser vi dig nogle af de forskellige muligheder hos JYSK.

Til en start skal du overveje, hvilken størrelse skrivebordet skal have. Hvis du bruger det til arbejde og skal have plads til både skærm, mus og tastatur, skal det være så dybt som muligt, og ikke under end 60 cm. Hvis du har to skærme, har du brug for et skrivebord, der er mindst 140 cm bredt. Endelig er der højden. De fleste skriveborde er omkring 75 cm høje, men hvis du kan lide at stå op en gang imellem, er et hæve-sænkebord måske løsningen. Vi har to forskellige i vores sortiment: SLANGERUP og STAVANGER. SLANGERUP har en maksimal højde på 119 cm, hvor STAVANGER har en maksimal højde på 85 cm.

Hæve sænkebord og kontorstol på hjemmekontoret
SVANEKEHæve sænkebord SVANEKE 70x140 sort
2000,-/stk.
2499,- /stk.
Laveste pris 30 dage 2499,- /stk. (-20%)

Skrivebord med skuffer eller hylder

Når du handler møbler til hjemmekontoret, er det altid en god ide at overveje opbevaringsløsninger. Har du brug for et skrivebord med hylder eller en lille kommode til din nye arbejdsstation? Nogle skriveborde har skuffer, mens andre har en hylde under bordpladen, og nogle har en kombination, som TRAPPEDAL.

Skufferne kan også placeres på siden af bordet, så du har mere plads til dine ben og mere opbevaringsplads - ligesom det er tilfældet med ULLITS skrivebordet, der også har et lille skab.

Enkle og elegante skriveborde

Hvis du kan lide et enkelt look på dit hjemmekontor, eller hvis du ikke har det store behov for opbevaringsplads, er VANDBORG et elegant skrivebord med et let udtryk.

Computerbord til gameren

Hvis du (eller dit barn) er en ivrig gamer, er et computerbord som LANGHOLM det rigtige valg for dig. Det er ikke bare et computerbord – det ser sejt ud med det indbyggede LED-lys, og med kopholderen minimerer du risikoen for at spilde ned i dit elektriske udstyr.

Få vores tip til at vælge den rigtige gamerstol og gamerbord

Computerbord med LED-lys og kopholder
gold
LINDHOLMGamer-bord LINDHOLM m/LED-lys og kopholder sort
1150,-/stk.
1499,- /stk.
Laveste pris 30 dage 1499,- /stk. (-23%)

Udforsk mere

Indret dit hjem med gardiner til mange formål

Indret dit hjem med gardiner til mange formål

3 gode råd til indretning af hjemmekontoret

3 gode råd til indretning af hjemmekontoret

3 forskellige typer hjemmekontor

3 forskellige typer hjemmekontor

Skab en kreativ arbejdsstation

Skab en kreativ arbejdsstation