Pavillon i have

Forny terrassen med flot indretning af din pavillon

En pavillon kan skabe en glidende overgang mellem din stue og din have og danne den ideelle base for en havefest, hvad enten den foregår i en nærliggende park eller på din egen grund.

Din pavillon kan gøre det ud for en udendørs stue, hvis du indretter den rigtigt og tænker i de samme baner, som du gør indenfor. Her får du inspiration til at skabe en hyggelig atmosfære i din pavillon, så du kan slappe af og nyde sommeraftnerne med stil.

Læs mere om fordelene ved en pavillon

Havekrukker og planter

Du kan styrke pavillonens hyggelige atmosfære ved at sætte krukker fyldt med friske eller kunstige planter derind. Grønne planter bidrager ikke bare et flot look, men afskærmer også din udendørs stue fra forbipasserendes nysgerrige blikke.

Udendørs belysning

Selvom mørket falder på, kan aftenen fortsætte, hvis du har indrettet din pavillon med lanterner, batterilamper eller lyskæder – eller en kombination af alle tre. De lyser ikke bare pavillonen op, men skaber en magisk stemning, der giver dig mulighed for at nyde den hyggelige atmosfære til langt ud på aftenen.

En pavillon som FAABORG giver dig den perfekte mulighed for at tilføje ekstra charme til havefesten. Du nemt hænge altanpotter eller fine lyskæder op på dens ben eller stængerne under dugen.

Pynt og indretning

For at fuldende oppyntningen af pavillonen er det vigtigt huske dekorativt tilbehør, som kan give indretningen personlighed og hygge. Æsker, bakker, stearinlys, vaser og små nips bidrager alle til en hjemlig atmosfære.

Havepavillon på en terrasse

Uanset om du har gæster eller blot nyder kolde forfriskninger på en solskinsdag, skal du ikke undervurdere effekten af en velvalgt dug. En dug tilføje klasse og elegance og spiller en vigtig rolle i oppyntningen.

Sid lunt og godt 

Sørg for, at du kan holde varmen, selv på kølige efterårsaftener. Puder og stolehynder er afgørende for at du sidder godt og kan slappe af, mens du fuldt ud værdsætter de muligheder, du har med en pavillon.

Når du forvandler din pavillon til en indbydende udendørs stue, bliver plaider og (imiterede) lammeskind uundværlige elementer.

De tilføjer ikke kun et strejf af komfort, men skaber også en hyggelig og indbydende atmosfære.

Et udendørs tæppe i pavillonen vil også bidrage til at skabe en oplevelse af at være indenfor med al det velvære, det betyder. Placerer du et tæppe på jorden, skaber du en oplevelse af indendørs komfort i din udendørs stue.

Udforsk mere

Fejr Sankt Hans aften med en havefest

Fejr Sankt Hans aften med en havefest

Trampoliner: 7 ting du bør overveje, inden du køber

Trampoliner: 7 ting du bør overveje, inden du køber

Hvilken type haveejer er du?

Hvilken type haveejer er du?

JYSK vælger ansvarligt skovbrug – og det kan du også

JYSK vælger ansvarligt skovbrug – og det kan du også