Sødt sengesæt til baby og junior

Vores kære små betyder alt, og vi ønsker blot, at de skal have det godt. At skabe en tryg og hyggelig soveplads er derfor vigtigt for mange af os. Udover en god seng, madras og dyne, så spiller sengetøjet også en rolle i at opnå en god søvn. Det er sengetøjet, der sætter prikken over i’et og skaber den stemning, du ønsker. Hos JYSK finder du et stort udvalg af baby og junior sengetøj med søde motiver og farver til både drenge og piger. Flere af vores babysengesæt og juniorsengesæt er med tegnefilmsfigurer, som børnene allerede kender fra TV og film. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find et godt tilbud. 

Hvilken størrelse sengetøj til baby og junior?

Når du skal købe sengetøj til dit barn, er der to størrelser at vælge imellem. Et sengesæt består af 1 x dynebetræk og 1 x pudebetræk for både baby og junior.

Baby
Dynebetræk: 70x100 cm
Pudebetræk: 40x45 cm

Junior
Dynebetræk: 100x140 cm
Pudebetræk:40x45 cm

Læs vores sengetøjsguide her.

Giv sengetøj i gave

Sengelinned til baby og junior er en rigtig god gave, hvis du skal til barnedåb eller fødselsdag. Flere af vores baby sengetøj fra JYSK sælges i en flot stofpose med hank. Du kan eventuelt kombinere babysengesættet eller juniorsengesættet med et sødt håndklæde med matchende motiv. 

Ekstra sengesæt og madrasbeskytter

Sengesæt til baby og sengesæt til junior skal vaskes ofte, så skidt og snavs kommer væk. Derfor er det altid et hit at have et stort udvalg af forskellige sengesæt i flotte farver og mønstre. Hos JYSK har vi sengesæt i grå, beige, grøn, lilla, lyserød og blå.  Med andre ord kan du være sikker på, at sengetøj er en gave, som vil blive brugt.

Skulle I få brug for et vådliggerlagen til jeres barn, finder du det her.