GREEN WEEK - SPAR OP TIL 60%KØB NU


FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 1.000 KR. - SLUTTER SØNDAG 26.3.2023

Soveværelse med væghylde, kurv og små sengeborde

Forny dit soveværelse på budget

Soveværelset ender ofte med at være et sted, hvor du opbevarer alt muligt, der ikke hører hjemme andre steder. Forskellige opbevaringsløsninger, såsom bedrollers, kasser og kurve gør det let at skabe plads til alt fra ekstra håndklæder, plaider, sko m.m. Når alt er på sin rette plads, får du en roligere atmosfære i dit soveværelse, så du kan slappe af og hvile dig. Få vores bedste tips til at forny dit soveværelse i dette blogindlæg.

Smart opbevaring under sengen


Pladsen under din seng er perfekt til lave bokse, som du nemt kan trække ind og ud. Brug dem til ekstra håndklæder, sengelinned, plaider – mulighederne er uendelige.

Tip: Pas på ikke at overfylde pladsen under din seng. Din seng har brug for luft, så den kan "trække vejret" og være frisk og tør om natten.

Organiser dit garderobeskab

Soveværelse med en ryddelig garderobe med opbevaringskasser, stakke af håndklæder og tasker


Mange mennesker opbevarer tøj og sko i et garderobeskab i soveværelset. Og formentligt rummer skabet meget mere end det ... Hvem har ikke åbnet garderobeskabet og forsøgt at finde en tom hylde til det, som du ikke bruger lige nu, men alligevel vil beholde? En nem måde at få en organiseret garderobe på, er at tilføje ekstra opbevaringsløsninger inde i den. Opbevaringsbokse og kurve hjælper dig med at gøre den pæn og overskuelig.

Interiør i garderobeskab med skuffer, håndklæder og tøj


Nogle garderobeskabe giver dig endda mulighed for at tilføje en indsats med skuffer til t-shirts, trøjer osv.

Tip: Når du opbevarer en kurv i din skuffe til sokker, bælter eller andre småting, optager de mindre plads, og du kan bruge resten af skuffen til noget andet.

Interiør i garderobeskab med hylder og skoopbevaring


Opbevaringskasser til sko er meget praktiske og hjælper dig med at beskytte dine sko, så de kan holde længere. De er gennemsigtige, så du nemt kan finde de sko, du leder efter, og du kan stable kasserne. Dine sko holder sig bedre, hvis du beskytter dem mod støv og mod at blive puffet rundt, når du leder efter noget andet i garderoben.

Multifunktionelle møbler til det lille soveværelse

Glem ikke fordelene ved møbler, der har mere end én funktion. En puf med opbevaringsplads eller en bænk for enden af sengen er super praktisk og ideel til et soveværelse, som du vil holde pænt og organiseret.

Tip: Anbring kurve og opbevaringsglas inde i bænken for at holde styr på tingene.


Få flere tip til at forny dit badeværelse og dit kontor.

Udforsk mere

Indkøberens favoritter inden for dekorative kurve

Smart entré-indretning

Alt du skal vide om sengetøj

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for sengetøj

Find din lokale JYSK-butik

Få råd og vejledning fra vores butikspersonale, og se vores brede udvalg i butikken.