Flotte pudebetræk til hovedpuden

Hvis du sover med flere hovedpuder, kan det være praktisk at have ekstra hovedpudebetræk. For at være sikker på at pudebetrækket matcher sengetøjet kan du købe en neutral farve som hvid, sort eller grå. Du kan også pifte dit soveværelse op med nogle af vores mønstrede pudebetræk eller et pudebetræk med broderi. Hos JYSK finder du hovedpudebetræk i forskellige størrelser. I Danmark er den mest almindelige størrelse pude 60x63 cm, hvilket også er den størrelse, der følger med vores sengetøj. Vi har dog også et bredt sortiment af pudebetræk til specialpuder i størrelse 30x50 cm, 40x60 cm, 50x73 og 50x90 cm. Vores hovedpudebetræk fås både med og uden lynlås lukning.

Se også hele vores udvalg af hovedpuder.

Pudebetræk til ethvert humør

Trænger soveværelset til et nyt udseende? Så pift looket op med et par farverige hovedpudebetræk. Måske har du et ensfarvet sengesæt, som du synes, trænger til en opfriskning. Et pudebetræk i en smart farve er en let og billig løsning.

Hos JYSK finder du et bredt udvalg af pudebetræk til din hovedpude, som du kan mikse og matche efter din personlige smag. Du kan vælge pudebetræk med stærke farver eller med mere sarte farver. Det er helt op til dig og dit humør. Vi har desuden også pudebetræk i flere forskellige kvaliteter og materialer, såsom bomuld, percale og bomuldssatin.

Du kan gå på opdagelse her på vores hjemmeside, eller du kan kigge ind i din lokale JYSK.

Se også vores flotte udvalg af pudebetræk til pyntepuder her.