Julenisser og nisser samt julerensdyr på reol, der er pyntet til jul

Julenisserne flytter ind

Julenisser og deres historie går langt tilbage, og de har længe været en helt essentiel del af den danske jul. Julemænd, nisser og andre julevæsner findes i utroligt mange varianter og former, og især er de mere moderne fortolkninger af nisserne i de seneste år blevet meget populære. Med en kombination af glæde, simple designs og hjertevarme farver er nisserne perfekte til at pryde de små hyggekroge i hjemmet – fx på hjørneborde, sofaborde, i vindueskarme, ved pejsen og endda på juletræet. Uanset hvilken type julenisse du foretrækker, er én ting sikker – de vil tilføre dit hjem en masse hygge og julestemning uden lige. 

Julenissen MUGGLESTEN

MUGGLESTEN-julenissen er en moderne udgave af den traditionelle julenisse. Han er en drillenisse af den venlige type med en stor nissehue, en rund næse samt et stort gråt skæg. MUGGLESTEN fås i to størrelser – en stor udgave på 31 cm samt en mindre udgave på 17 cm. Derfor vil du altid kunne finde den perfekte plads til MUGGLESTEN i din vindueskarm, på reolen eller et hvilket som helst andet sted, hvorfra drillenissen kan sprede julehumøret.  

Julenisser i to størrelser i en vindueskarm
Julemand med gråt skæg i vindueskarm, der er pyntet op til jul

Julenissen NABBI

Ligesom sin fætter, MUGGLESTEN, har julenissen NABBI en stor nissehue på foruden sit lange hvide skæg. NABBI er rigtig god til at finde de bedste steder at sætte sig for at hvile benene efter lange juledage fyldt med nissedrillerier. Han vil uden tvivl være god til at finde julehumøret frem hos alle i hjemmet. 

Julenisse i vindueskarm ved siden at to store røde bloklys
Julenisse med rød nissehue ved siden af kunstig plante og lanterne

Julenissen MOLDAVIT

Julenissen MOLDAVIT er en større fætter til NABBI. Med hans lange torso og betydeligt længere ben iklædt striber og tykke sokker i rød, er han også en drillenisse, der holder af at sætte sig og nyde tilværelsen i hjemmets hyggekroge. MOLDAVIT har naturligvis også en rød nissehue på samt et flot hvidt skæg. 

Julenisse med stort hvidt skæg, nissehue og julestrømper
Julenisse med hvidt skæg, nissehue og røde julesokker

Kom i julestemning med julerensdyr og julemus

Julenisser er ikke de eneste vigtige følgesvende for julemanden. Hans hjælpere inkluderer julemusen GYLVE samt nogle af hans mest trofaste rensdyr, JULKLAPP og RAN, som også har vigtige opgaver at udføre i juletiden. Fælles for dem alle er, at de er rare og bløde følgesvende, der kan hjælpe dig med at fejre julen på bedste manér. 

Festlige julerensdyr og julemus

Bløde julevenner som JULKLAPP, RAN og GYLVE er virkelig gode til at tilføre hjemmet julestemning og julehygge. Nisser er selvfølgelig ikke det eneste en fantastisk juleoppyntning består af – få inspiration til, hvordan du kan pynte hjemmet op til jul i klassiske julefarver

Udforsk mere

Indretning af studiebolig: Få det rigtige udstyr

Indretning af studiebolig: Få det rigtige udstyr

Vælg den rigtige blomstervase

Vælg den rigtige blomstervase

Indkøberens favoritter inden for gardiner

Indkøberens favoritter inden for gardiner

Find den perfekte studentergave

Find den perfekte studentergave