Tøjstativer i stilfulde designs

Mangler du skabsplads til dit tøj? Et trendy tøjstativ er et godt alternativ eller supplement til garderobeskabet. Det er både dekorativt og har en brugbar funktion, plus det kan bruges til at vise dit flotteste tøj frem. Stativet er velegnet som tøjopbevaring i soveværelset, eller som garderobestativ i entréen til at hænge gæsternes overtøj på en bøjle - det er en praktisk og elegant løsning. Hos JYSK går vi op i, at tøjstativerne skal være af god kvalitet og ret stabile, så de står solidt på gulvet, og kan bære tøjet uden at falde sammen. Du får en garderobeløsning, der er kendetegnet ved kvalitet, holdbarhed og flot design til en skarp pris. Husk også at købe bøjler til dit tøj.

11 produkter
  11 produkter

  Et tøjstativ skal være stabilt

  Det nytter ikke at investere i et tøjstativ, hvor du skal være bekymret for om bæreevnen er god nok. Derfor er vores tøjstativer bl.a. fremstillet af stærke og holdbare materialer, der sikrer en robust konstruktion. Du finder tøjstativer i holdbart træ, men også i stål, krom og metal. De har den fordel, at de har justerbar højde, så du kan tilpasse stativet efter tøjet i din garderobe.

  Flytbar garderobe med tøj og sko samlet ét sted

  Overvej om du har brug for et stativ med eller uden hjul, alt efter dit behov for let at kunne flytte dit tøj rundt. De fleste af vores stativer har desuden en hylde i bunden til ekstra opbevaring. Her kan du lægge sammenfoldet tøj, stille dine sko, bruge den som taskehylde eller indrette med flotte kurve eller kasser til eksempelvis strømper og undertøj. På enkelte modeller rækker bøjlestangen ud i siderne, og er oplagt til at hænge tasker og hatte på.

  Et tøjstativ er en billig løsning for et stilfuldt møbel med nem og dekorativ opbevaring, hvor det hele er samlet.

  Læs vores blog om smarte opbevaringsløsninger, hvor du kan bruge tøjstativ som en del af din indretning.