Sengeborde med plads til det hele

Et sengebord kan for mange være helt uundværligt ved siden af sengen. Bordet er særdeles funktionelt til at have en lampe stående, og her kan du også lægge din mobil til opladning om natten - så den er lige ved hånden og nem at bruge som vækkeur. Når du er færdig med at læse en bog inden sengetid, er den også nem at placere på bordet eller i skuffen. JYSKs natborde findes både med og uden skuffer og i forskellige højder, så du har rig mulighed for at finde et bord, der passer sammen med din seng og resten af indretningen i soveværelset. Find bl.a. sengeborde i hvid, sort, eg, bambus og højglans.

Guide til valg af sengebord

Når du først har haft et sengebord kan det være svært at undvære. Men hvad skal du overveje når du køber et nyt natbord?

  1. Højden - vær opmærksom på om bordet passer i højden med din seng. Den skal gerne være på niveau med din madras eller lidt højere.
  2. Størrelsen - dybde og bredden er væsentlig i forhold til om natbordet kan stå ved siden af sengen, men har også betydning for hvor meget du kan opbevare på bordet 
  3. Opbevaring - skal sengebordet være til pynt eller fungere som opbevaring? Overvej om du skal anskaffe dig et bord med eller uden skuffer
  4. Materiale - det er en god idé at tage materialet med i betragtning ved køb af nyt sengebord. Det skal gerne matche med resten af indretningen, f. eks materialet på sengen. Hvis du har et glas vand stående på bordet er metal mere praktisk end træ, som er modtagelig over for vand-ringe og andre pletter.