Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Sengetøj til baby og sengetøj til junior

Vores kære små betyder alt, og vi ønsker blot, at de skal have det godt. At skabe en tryg og hyggelig soveplads er derfor vigtigt for mange af os. Udover en god seng, madras og dyne, så spiller sengetøjet også en rolle. Det er sengetøjet, der sætter prikken over i’et og skaber den stemning, du ønsker.

Hos JYSK finder du et stort udvalg af både sengetøj til baby og sengetøj til junior med mange søde motiver. Flere af vores babysengesæt og juniorsengesæt er med tegnefilmsfigurer, som børnene allerede kender fra for eksempel TV. Det kan give anledning til gode snakke, når der skal læses godnathistorie.

Sengetøj til baby og sengetøj til junior er også en rigtig god gave, hvis du skal til barnedåb eller fødselsdag. Du kan eventuelt kombinere babysengesættet eller juniorsengesættet med et sødt håndklæde med matchende motiv.

Sengesæt til baby og sengesæt til junior skal vaskes ofte, så skidt og snavs kommer væk. Derfor er det altid et hit at have et stort udvalg af babysengetøj og juniorsengetøj. Med andre ord kan du være sikker på, at sengetøj er en gave, som vil blive brugt.

JYSKs sengetøj til baby og sengetøj til junior har miljø- og sundhedsmærkningen Oeko-Tex og kan maskinvaskes.

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.