Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Pude 790g SILKDREAMS 60x63/70

Varenummer: 4235100

Pude 790g SILKDREAMS 60x63/70

Pr. stk. 699,- 2 for 899,-
 
13 anmeldelse(r)

Allergivenlig luksuspude med 20% langfibret morbærsilke/80% silikoniserede polyesterfiberdun, i alt 790 g. Den lette kerne af fiberdun, som giver holdbar støtte, er dækket af flere lag silke, der fra naturens side er antibakteriel, temperaturregulerende og fugtabsorberende. Blødt bolster i 100% bomuldscambric. Vask 30°C. 60x63/70 cm

Hvilken pude skal du vælge?

Din pude betyder meget for kvaliteten af din søvn, og derfor bør du stille store krav til den. I vores pudeguide kan du læse om vores forskellige typer af puder og, hvordan du vælger den der passer til dig. Læs vores pudeguide her.

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Type: Silkepude
Størrelse: Bredde: 60 cm, Længde: 63/70 cm, Højde: 13 cm
Fyldvægt: 790 g
Fyld: 80% silikoniserede polyester-fiberdun/20% langfibret morbærsilke
Totalvægt: 890 g
Bolster:
100% bomuldscambric
Bomuldscambric er vævet af en tynd tråd, hvilket giver et tættere, lettere og mere smidigt bolster. Tætheden gør, at fyldet ikke kan arbejde sig ud gennem bolsteret, og at bolsteret er meget slidstærkt.
Konstruktion: 1 kammer
Farve: Hvid
Kant: Farve: Guld, Materiale: 100% polyester, Facon: Snorekant
Vask: 30°C skåne
Blegning: Må ikke bleges
Tørretumbling: Må ikke tørretumbles
Naturlig tørring: Liggetørring
Strygning: Må ikke stryges
Rens: Tåler ikke kemisk rens
Vedligehold: Bør luftes og børstes, må ikke bankes eller støvsuges
Miljø- og sundhedsmærkninger:
OEKO-TEX 100
Produkter der bærer mærkningen ”Tiltro til tekstiler”, opfylder de strenge testkriterier opsat af den internationale OEKO-TEX®-forening, og er fri for sundhedsskadelige stoffer.
Egenskaber: SilkFX
Højde: Lav
Allergivenlig: Ja

Alle kundeanmeldelser

 
13 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
15/09/2018

rolig nat med skøn pude

Jeg er så glad for denne hovedpude at jeg har købt til resten af familien. Ved fjerd eller dun får jeg de der stikkende ender. Den her er tilpas hård/blød og god højde. Jeg vågner ikke med en våd og svedig pude/nakke. Jeg har ellers en ren silkepude, men den har ikke højde, så jeg ender med at skulle folde den og så bliver den hård. Rigtig god pris

Skrevet af: Annemette By: Skævinge Alder: 45-54 Køn: Kvinde
28/12/2016

Silkedreams hovedpude

Både min mand og jeg har en silkedreams hovedpude- vi er super tilfredse med dem! Vi har prøvet rigtig mange hovedpuder!!! Men ingen, som giver den samme støtte til nakken uden at være for høj. Samtidig har jeg ingen gener fra min allergi og overskydende varme transporteres væk. Perfekt

Skrevet af: Marianne By: Mariager Alder: 45-54 Køn: Kvinde
16/12/2016

Varm pude

Vi købte 2 af disse puder men opgav at bruge dem efter 4 dage. Puderne er meget varme at ligge med. Så nu ligger vi med de gamle puder igen og prøver at sælge "silkedrømmen".

Skrevet af: Lars By: Fårevejle Alder: 55-64 Køn: Mand
08/12/2016

Pude 790g NC SILKDREAMS

Luftig pude med god støtte.

Skrevet af: Jan Andreasen By: Herning Alder: 55-64 Køn: Mand
24/11/2016

Den bedste hovedpude

Puden er fugtregulerende, hvilket betyder at den ikke bliver klam, sådan som en dun/fjerpude kan blive det.

Skrevet af: Marianne Brodersen By: Hellerup Alder: 45-54 Køn: Kvinde
23/11/2016

pude

en rigtig lækker pude

Skrevet af: Hanne Christensen By: Nykøbing mors Alder: 45-54 Køn: Kvinde
10/11/2016

Blød, men med god volumen

Rigtig god pude. Dejlig blød, men alligevel fast nok til at støtte, hvis man sover på siden.

Skrevet af: Cecilie By: Horsens
13/09/2016

Skøn pude

Jeg har i mange år kun sovet med en pude med boghvedeskaller med nu da jeg har fået silkepuden har jeg ikke hedeture mere om natten og får en god søvn

Skrevet af: Annette jensen By: Nyborg Køn: Kvinde
18/08/2016

Super handel

Super produkt og hurtigt levering.

Skrevet af: Mads By: Aarhus Alder: 15-24 Køn: Mand
14/08/2016

God pude

God pude købt på tilbud

Skrevet af: Ole johannessen By: Vanløse Alder: 45-54 Køn: Mand

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

KRONBORG - OF DENMARK

Med KRONBORG® kan du opgradere dit hjem med tekstiler i fremragende kvalitet til en pris, der er til at betale.

Siden KRONBORG blev etableret i Danmark i 1940'erne, har mærket bygget på ekspertise, kvalitet og faglig stolthed. Det skandinaviske mærke står for den højeste kvalitet inden for tekstiler til badeværelset, sengelinned, dyner og puder.

Navnet KRONBORG er langt ældre end 1940'erne, da det også er navnet på det verdensberømte slot i Helsingør, hvor Shakespeares "Hamlet" fra 1603 udspiller sig. Slottet blev opført i 1420’erne og fik senere navnet Kronborg af den danske konge Frederik II.

Slottet spiller også en rolle i H.C. Andersens eventyr "Holger Danske" fra 1845, der er inspireret af den europæiske, mytiske karakter af samme navn. I eventyret hviler Holger Danske i Kronborgs kasematter, hvor hans skæg er groet fast i et marmorbord. Sagnet siger, at hvis danskernes rige trues, vil Holger Danske vågne og forsvare fædrelandet.

Langt størstedelen af varerne fra KRONBORG er certificerede efter OEKO-TEX® Standard 100, som er en af verdens førende sundhedsmærkninger inden for tekstiler.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.