Ideer til julegaver

Julegaver til ethvert budget

Julen er lige om hjørnet, og med den følger gaveindkøbene. Vi kender alle nogen, der har alt - måske din mor, din farfar eller endda en samarbejdspartner. Vi har sammensat en liste med gaveideer opdelt i tre prisklasser, så du kan finde noget både til dem, du elsker og til dem, som du gerne vil vise omtanke.

Gaver til en fornuftig pris 

Hvad giver du den, der allerede har alt? En god idé er lave en julegave, der afspejler de gode stunder, I har haft sammen. Lav en collage af fotos, små lapper papir og andre minder fx fra en tur, I har været på sammen eller en koncert, I har været til. Sæt collagen i en ramme og pak den ind - eller kombiner med en hylde, hvor den kan stå.

Du kan også finde et par fine puder til lænestolen eller sofaen. Vælg dem i en stil, som står godt til indretningen, eller i en neutral klassisk stil, der passer ind i de fleste hjem.

Elsker modtageren at blive forkælet? Overvej at give et lækkert wellness-produkt. Det er en god måde at vise betænksomhed, og gaven kommer til at sikre dig en plads tankerne hos den glade modtager længe.

Gaver til middel-pris

Et par dejlige, bløde badehåndklæder passer til de fleste. Man kan ikke rigtig få for mange, og de færreste vælger at forkæle sig selv med et nyt, lækkert badehåndklæde. Derfor er det den perfekte gave.

Hvis du har ekstra penge mellem hænderne, kan du overveje at give en pæn lampe. Det er ikke ualmindeligt, at man undervurderer, hvor meget belysning, man egentlig har brug for i hjemmet, og derfor ender mange med at anstrenge øjnene, fx når de læser.

En elegant lampe er en rigtig god måde at vise hensyn og omtanke på, og den kan bruges hos de fleste. For at være på den sikre side kan du finde en lampe med et klassisk look, der passer til alle hjem og stilarter.

Du kan også vælge at forkæle dem du holder af med lækkert nyt sengetøj. Hos JYSK har vi et bredt sortiment af forskellige sengesæt i mange flotte farver, materialer og i god kvalitet.

Se udvalg af sengesæt

Giv en gave der imponerer

Vores spisestuestol JONSTRUP er en favorit over hele Europa, og det ser vi som et tegn på, at designet falder i de fleste menneskers smag. Dermed er det også en god julegave-idé. Jonstrup-stolen pynter i både spisestuen og på kontoret, så du kan købe én eller flere - afhængigt af hvor den er beregnet til at stå og selvfølgelig af dit budget.

Et spejl tjener både et dekorativt og et funktionelt formål. Det skaber en optisk illusion og kan udvide en smal gang eller tilføje wow-faktor til et værelse. Og så er det også altid rart at kunne tjekke frisuren ...

Hvis du virkelig har tænkt dig at imponere, så køb et dyne- og pude-sæt. En behagelig dyne og pude i høj kvalitet baner vejen en god nats søvn. Tænk over hvad du ved om modtageren og kig på vores dyneguide, hvor du kan se en video med gode råd til at vælge den rigtige dyne.

Se også vores dyneguide

Dyner og puder findes i forskellige prisklasser fra lav til høj, så du kan vælge et sæt, der passer til både dit budget og den heldige modtagers behov.

Udforsk mere

Vælg den rigtige blomstervase

Vælg den rigtige blomstervase

Indkøberens favoritter inden for gardiner

Indkøberens favoritter inden for gardiner

Find den perfekte studentergave

Find den perfekte studentergave

Bedste ideer til eksamensgaver

Bedste ideer til eksamensgaver