Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Spejl OBSTRUP 68x152 hvid

Varenummer: 3821007

Spejl OBSTRUP 68x152 hvid

  Pr. stk. 449,-
 
anmeldelse(r)

Massivt træ og MDF. B68 x H152 x D3 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale
MDF
, Spejlglas, Massiv paulownia
MDF-plader består af meget fine træfibre, der er presset hårdt sammen med lim.
Behandling
Lakeret
Lakerede møbler kan tørres af med en fugtig klud. Et mildt rengøringsmiddel kan anvendes. Tør dernæst efter med en ren, tør klud. Hvis overfladen bliver mat eller ridset med tiden, kan den behandles med et lakplejemiddel.
Farve Hvid
Størrelse samlet Bredde: 68 cm, Højde: 152 cm, Dybde: 3 cm
Samle info Samlet
Vægt 12 kg

Alle kundeanmeldelser

 
29 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
11/02/2018

Det var ikke godt....

Spejlet er af ualmindelig dårlig kvalitet, lister og hængsler er alt, alt for spinkle, så ved ophæng, faldt det simpelthen fra hinanden. Ingen problemer ved reklamationen. Pengene igen. Men det opvejer dog ikke al besværet. Ærgerligt. "Det er dyrt at købe billigt" - kan være i hvert fald....

By: Espergærde Alder: Over 65 Køn: Kvinde
16/09/2017

Super til prisen

Et helt igennem godt køb der lever op til forventningerne

By: Randers Alder: 45-54 Køn: Kvinde
11/05/2017

Lækkert spejl :-)

Perfekt full body spejl der passer perfekt ind i vores soveværelse :-)

By: København Alder: 35-44 Køn: Mand
17/04/2017

Fint spejl

Super fint spejl. Har hele 3 stk nu, det er så flot og super til prisen

By: Ballerup Alder: 45-54 Køn: Kvinde
17/03/2017

Perfekt

Perfekt spejl! Prisen er til at betale og spejlet har så flot en kvalitet. Klar anbefaling!

By: Odense Alder: 15-24
01/02/2017

Spejl Obstrup

Er mega glad for mit køb af dette spejl! Det er perfekt! Det er et super godt spejl til prisen! Det er klart og bredt, hvilket gør, at man kan se hele kroppen og meget bredt ude i siden. Kun positive ting om det spejl!

By: Køge Alder: 15-24
22/01/2017

Dette spejl!

Er så vild med mit spejl Str er perfekt og passer super lækkert og se på. Det et et spejl jeg helt sikkert vil anbefalede! godt ind på mit værelse, og da jeg elsker og tage billeder, er dette spejl lige det jeg havde brug for

By: Viborg Alder: 15-24 Køn: Kvinde
25/12/2016

Spejl

Super hurtig og kvik betjening. Fin vare og godt tilbud

By: Kibæk Alder: 35-44
23/09/2016

Fantastisk spejl

Jeg har lige købt dette spejl for et par dage siden. Det er god kvalitet og det er en rigtig god størrelse. Det er helt klart pengene værd og er rigtig glad for at jeg har købt dette hos Jysk.

By: silkeborg Alder: 15-24 Køn: Kvinde
12/09/2016

Kan anbefales

Super godt spejl med god kvalitet! Kan i hvetfald anbefales.

By: Langå Alder: 15-24 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.