Duftpinde for velvære på badeværelset

Skab en indbydende og rar atmosfære i hjemmet med flotte duftpinde og duftolier. Ved brug af duftpinde kan du nemt skabe et velduftende rum. Du kan bruge duftpinde i alle hjemmets rum, men et oplagt sted er badeværelset, hvor du med duftpinde kan gøre hverdagsbadet til en sanselig oplevelse. Hos JYSK har vi et stort udvalg af duftpinde, som opfrisker badeværelset. Duftpinde sættes i en fin beholder med duftolie, og derefter spredes duften i rummet. Vores udvalg består af duftpinde i forskellige behagelige dufte som vanilje, rose, lavendel, mango, hav og skov. Vælg mellem duftpinde i lyst og brunt glas i forskellige designs, så du kan finde den, der passer til din boligindretning. 

Se også vores udvalg af duftlys til hjemmet.

9 produkter
  9 produkter

  Hygge og dekoration på badeværelset med duftpinde

  Duftpinde giver en hyggelig atmosfære og skøn duft, men ikke nok med det kan de også bruges som pynt på badeværelset. Du kan vælge at stille duftpinde på et dekorativt fad til badeværelset eller ved siden af din sæbedispenser eller tandbørsteholder. Det er kun fantasien, der sætter grænser. I sortimentet hos JYSK finder du dekorative duftpinde i glas i lyse og mørke farver. Du kan også vælge duftolie med en blomstervæge lavet i papir, som både er flot og romantisk at se på og giver en duft af roser og bær. 

  Duftpinde som gaveidé 

  Duftpinde kan bruges som en hyggelig værtindegave, indflyttergave eller wellness gave. Vælg for eksempel duftpinde med duft af nordic woods til din ven eller veninde, som ikke kan få nok af duften af skandinaviske skove. Eller hvorfor ikke vælge duftpinde med clean cotton til ham eller hende, der er til rene dufte og duften af blød bomuld? 

  Få inspiration til dekoration med dufte på badeværelset her.

  Sådan bruger du duftpinde

  Når du åbner en pakke med duftpinde, har du pinde og en glasbeholder med væske. Glasbeholderen har et låg eller en prop, som du forsigtigt fjerner. Herefter sætter du pinde i beholderen og placerer beholder med pinde i det rum, hvor du ønsker, at en skøn duft skal spredes.

  Hvor stiller man duftpinde?

  Duftpinde kan stå i lige det rum i hjemmet, hvor du ønsker duft og velvære. Det er helt oplagt at stille duftpinde på badeværelset eller toilettet. Jo mindre et rum er, jo nemmere er det for duften at trænge igennem i rummet og i luften. Det kan derfor være svært at få det fulde udbytte af duftpinde i meget store rum.

  Hvor mange duftpinde skal man bruge?

  Jo flere duftpinde, du sætter i glasbeholderen med væske, jo mere duft får du. Du kan vælge at bruge alle duftpinde fra en pakke på én gang, men du kan også vælge at bruge 1-3 pinde til en start. Du kan altid sætte flere pinde i, når du har lyst til det. Det kan være en god idé at prøve sig frem, hvis det er første gang, du bruger duftpinde. En god ting at tænke på er, at mindre toiletter og badeværelser får en mere intens duft sammenlignet med større badeværelser, hvor der er mere luft, hvor duften kan sprede sig. Du kan også vælge at vende pindene i beholderen engang imellem, hvis du ønsker en mere intens duft.